Η Μπάγερν έθεσε προθεσμία στην Τότεναμ μέχρι τα μεσάνυχτα για τον Κέιν

Χάρι Κέιν

i

©Photo by Suhaimi Abdullah/NurPhoto via Getty Images/Ideal Images

Η Μπάγερν έθεσε προθεσμία στην Τότεναμ μέχρι τα μεσάνυχτα για τον Κέιν

Κώστας Τόπας 14:59 - 04.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:59 - 04.08.2023

Η Μπάγερν Μονάχου θέλει να γίνει συμφωνία για τον Χάρι Κέιν πριν από το τέλος της ημέρας, διαφορετικά θα αποχωρήσει από τις διαπραγματεύσεις με την Τότεναμ.

Σύμφωνα με την «Telegraph», η Μπάγερν Μονάχου έχει θέσει προθεσμία τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (04/08) στην Τότεναμ να αποδεχθεί την τελευταία της πρόταση για τον Χάρι Κέιν. Ωστόσο, η πρωταθλήτρια Γερμανίας εξετάζει και εναλλακτικούς μεταγραφικούς στόχους εάν δεν επιτευχθεί συμφωνία με την Τότεναμ.

Όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, συμπεριλαμβανομένου του Άγγλου επιθετικού, επιθυμούν να επιλυθεί γρήγορα το μέλλον του, ιδανικά πριν από τον πρώτο αγώνα της Τότεναμ στην Premier League εναντίον της Μπρέντφορντ την επόμενη Κυριακή. Εάν η Μπάγερν δεν καταφέρει να εξασφαλίσει συμφωνία με τα «σπιρούνια», τότε ο Κέιν αναμένεται να παραμείνει στην Τότεναμ για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και στη συνέχεια να φύγει με ελεύθερη μεταγραφή το επόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Μπάγερν επιθυμεί να πληρώσει ένα ποσό ρεκόρ μεταγραφής 100 εκατομμυρίων ευρώ για να πετύχει τον πρωταρχικό της στόχο και να πείσει την Τότεναμ να παραχωρήσει τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου, Χάρι Κέιν. Επί του παρόντος όμως, υπάρχει διαφορά περίπου 20 εκατομμυρίων ευρώ μεταξύ των δύο συλλόγων. Αυτό φρόντισαν να ξεκαθαρίσουν οι ιθύνοντες του αγγλικού συλλόγου όταν πραγματοποιήθηκαν διαπραγματεύσεις στο Λονδίνο μεταξύ του προέδρου των «σπιρουνιών», Ντάνιελ Λέβι και του διευθύνοντος συμβούλου της Μπάγερν, Γιαν Κρίστιαν Ντρέενσεν και του τεχνικού διευθυντή Μάρκο Νέπε.

Εάν δεν επιτευχθεί συμφωνία, ο Κέιν είναι διατεθειμένος να μείνει στην Τότεναμ και να αξιολογήσει τις επιλογές του αργότερα μέσα στη σεζόν. Μπορεί να υπογράψει προσυμβόλαιο με την Μπάγερν τον Ιανουάριο ή και με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που παρακολουθεί επίσης τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση. Σε αυτή την περίπτωση, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Premier League, κάτι που θα του επιτρέψει να επικεντρωθεί στο ρεκόρ του Άλαν Σίρερ με 260 γκολ στην αγγλική κορυφαία κατηγορία, μιας κι αυτή τη στιγμή απέχει μόλις 48 από τον μαγικό αριθμό.