Κλοπ σε οπαδό που του ζήτησε αυτόγραφο: «Πρέπει να κρατάς τη γ....νη φανέλα»

Γιούργκεν Κλοπ

i

PrtScr

Κλοπ σε οπαδό που του ζήτησε αυτόγραφο: «Πρέπει να κρατάς τη γ....νη φανέλα»

Κώστας Τσιακλής 20:47 - 03.08.2023

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, είχε ένα ιδιαίτερο περιστατικό στο φιλικό της ομάδας του με τη Μπάγερν Μονάχου.

Ένα απίθανο σκηνικό έλαβε χώρα πριν τη διεξαγωγή του φιλικού αγώνα της Λίβερπουλ με τη Μπάγερν Μονάχου. Μερικοί οπαδοί ζήτησαν αυτόγραφο από τον προπονητή των «κόκκινων», Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος δεν είχε πολύ χρόνο και στην προσπάθεια του να υπογράψει είπε σε έναν από αυτούς: «Πρέπει να κρατάς τη γα...νη φανέλα».

Η Λίβερπουλ προετοιμάζεται ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και παρευρέθηκε στη Σιγκαπούρη, όπου αντιμετώπισε σε φιλικές αναμετρήσεις τη Λέστερ και τη Μπάγερν Μονάχου. Πριν τον αγώνα με τους «Βαυαρούς» συνέβη όμως και ένα απίθανο περιστατικό.

Μερικοί οπαδοί της Λίβερπουλ περίμεναν τον Γιούργκεν Κλοπ να κατέβει από το λεωφορείο της ομάδας και του ζήτησαν αυτόγραφο. Ο Γερμανός τεχνικός τους ξεκαθάρισε ότι θα είναι γρήγορος διότι δεν έχει χρόνο. Ο Κλοπ πήγε λοιπόν να υπογράψει πάνω σε μια φανέλα όμως φαίνεται ο οπαδός να την άφησε και τότε ο Κλοπ του είπε: «Πρέπει να κρατάς τη γ….νη φανέλα». Μετά από τη σχετική ατάκα ο συγκεκριμένος φίλαθλος απολογήθηκε λέγοντας: «Συγγνώμη Κλοπ».

Από το συγκεκριμένο περιστατικό κυκλοφόρησε και βίντεο που κοινοποίησε ένας οπαδός που προφανώς βρισκόταν μπροστά στο συμβάν. Στη λεζάντα έγραψε: «Η πρώτη μου αλληλεπίδραση με τον Γιούργκεν Κλοπ», διπλά από αυτήν τοποθέτησε και μια χαμογελαστό emoji. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Νικήτρια η Μπάγερν στο «θρίλερ» της Σιγκαπούρης

Για την ιστορία η Μπάγερν Μονάχου ήταν η ομάδα που αναδείχθηκε νικήτρια με σκορ 4-3. Η Λίβερπουλ μπήκε καλύτερα στο ματς και προηγήθηκε με 2-0 χάρη σε τέρματα των Κόντι Χάκπο (2’) και Βίρτζιλ Φαν Ντάικ (28’).

Η Μπάγερν αντέδρασε άμεσα και έφτασε στην ισοφάρισε σε 2-2 πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο. Ο Γκνάμπρι μείωσε σε 2-1 στο 33’ ενώ ο Λερόι Σανέ ισοφάρισε στο 42’. Η Λίβερπουλ προηγήθηκε ξανά με το όμορφο γκολ του Λουίς Ντίαζ στο 66’ του αγώνα. Τελικά η Μπάγερν έφτασε στην ανατροπή με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο. Αρχικά ο Στάνισιτς ισοφάρισε σε 3-3 στο 80’ ενώ ο Φρανς Κράντζιγκ με ένα εκπληκτικό γκολ στις καθυστερήσεις ολοκλήρωσε την επιστροφή των «Βαυαρών».