Τρομερή παραδοχή Ράσφορντ: «Ο Τεν Χαχ με τιμώρησε γιατί άργησα 45 δευτερόλεπτα - Είχε 100% δίκιο και συμφώνησα»

Έρικ Τεν Χαχ - Μάρκους Ράσφορντ

i

©BeFunky

Τρομερή παραδοχή Ράσφορντ: «Ο Τεν Χαχ με τιμώρησε γιατί άργησα 45 δευτερόλεπτα - Είχε 100% δίκιο και συμφώνησα»

Ιάσονας Τσίλης 17:49 - 03.08.2023

Σε μια ιστορία απ' την περσινή χρονιά αναφέρθηκε ο Μάρκους Ράσφορντ, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην εκπομπή «The Overlap».

Η συζήτηση ξεκίνησε όταν ο Άγγλος επιθετικός ανέφερε στο Νέβιλ «Έμαθα από την προετοιμασία τη σημασία του να έρχεσαι στη ώρα σου, δύο παίκτες άργησαν σε συνάντηση της ομάδας και ήταν σημαντικό να εφαρμόσει τους κανόνες του σε εκείνη την περίπτωση.

Ύστερα, μίλησε και για τη δική του περίπτωση λέγοντας «Δεν είχα αργήσει καν τόσο πολύ, δεν ήταν αυστηρός, ήταν περίπου 45 δευτερόλεπτα με ένα λεπτό. Ήδη ήξερα τι θα συμβεί, γνωρίζοντας τους κανόνες του από την προετοιμασία. Οι κανόνες είναι κανόνες και έχουμε ένα παιχνίδι να κερδίσουμε.

Το σκηνικό έλαβε χώρα την περσινή σεζόν, στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Γουλβς, την παραμονή της πρωτοχρονιάς.

Ο Έρικ Τεν Χαχ άφησε εκτός ενδεκάδας τον Ράσφορντ, τον οποίο πέρασε ως αλλαγή στο ημίχρονο. Μάλιστα, η κίνηση αυτή έδωσε το «τρίποντο» στους «κόκκινους διαβόλους», καθώς ο Άγγλος διεθνής πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 76'.

Ο Μάρκους Ράσφορντ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή του, δηλώνοντας ότι προσπαθεί να περάσει τη νοοτροπία νικητή στην ομάδα. «Έχουμε έναν προπονητή, ο οποίος είναι αφοσιωμένος στο να κερδίζει με κάθε κόστος και θέλει να είμαστε όσο καλοί μπορούμε, ατομικά και ομαδικά», ενώ πρόσθεσε «Στο τέλος της μέρας, θέλει να κερδίσουμε τρόπαια, υπάρχουν κάποια παιχνίδια στα οποία ήταν έξαλλος στο ημίχρονο όταν δεν παίζαμε καλά. Σε αυτές τις περιπτώσεις μας λέει να ηρεμήσουμε και να χαλαρώσουμε. Ξέρει ότι δεν παίζουμε καλά, αλλά είμαστε ακόμα μέσα στο παιχνίδι και ότι θα παλέψουμε για τη νίκη».

Ο Ράσφορντ πέρσι αποτέλεσε το βαρύ πυροβολικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σκοράροντας 30 γκολ και μοιράζοντας 11 ασίστ και φέτος, έχοντας υπογράψει νέο πενταετές συμβόλαιο με την ομάδα, ευελπιστεί να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο και να βοηθήσει την ομάδα του να κατακτήσει όσα περισσότερα τρόπαια μπορεί.