Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα βάλει στα ταμεία της 1 δισ. ευρώ μετά την 10ετή επέκτασης συμφωνίας με την Adidas!
i

©Manchester United

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα βάλει στα ταμεία της 1 δισ. ευρώ μετά την 10ετή επέκτασης συμφωνίας με την Adidas!

Ορέστης Καδδάς 15:55 - 31.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:55 - 31.07.2023

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Adidas ανανέωσαν τη συμφωνία τους για τα επόμενα 10 χρόνια, η οποία θα φέρει το ποσό «μαμούθ» στους «Κόκκινους Διαβόλους» που υπολογίζεται στο 1 δις. ευρώ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προέβη σε μια τεράστιας σημασίας συμφωνία με την Adidas. Οι δύο εμπορικοί κολοσσοί επέκτειναν τη συνεργασία τους για τα επόμενα 10 χρόνια κάνοντας έτσι ρεκόρ στην Premier League, καθώς πρόκεται για το πιο επικερδής deal στην ιστορία της. Το προηγούμενο ρεκόρ το είχε πάλι η ομάδα του Μάντσεστερ με την Adidas, χάρη στη συμφωνία που υπέγραψαν το 2015.

Ο Ρίτσαρντ Άρνολντ, Διευθύνων σύμβουλος, της Γιουνάιτεντ δήλωσε: «Η σχέση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Adidas είναι μια από τις πιο θρυλικές στην ιστορία του παγκόσμιου αθλητισμού, σφυρηλατημένη μέσα από την αμοιβάια μας αφοσίωση στο στυλ, στο ταλέντο και κυρίως στην υψηλή απόδοση. Με τις ρίζες της στη δεκαετία του 80, η συνεργασία μας αναδιαμορφώθηκε την τελευταία δεκαετία με μερικά από τα πιο πρωτοποριακά σχέδια στην ιστορία των αθλητικών ειδών».

Η συμφωνία αυτή της Γιουνάιτεντ έρχεται να προστεθεί στις μεγάλες μεταγραφές των Μέισον Μάουντ, Αντρέ Ονάνα και Ράσμους Χόιλουντ που όπως είναι φυσιολογικό έχουν γεμίσει με αισιοδοξία το στρατόπεδο των φίλων των «Κόκκινων Διαβόλων» για την ερχόμενη σεζόν.