Η υπομονή του Ονάνα εξαντλήθηκε με τον Μαγκουάιρ στο δεύτερο μόλις παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vids)

Η υπομονή του Ονάνα εξαντλήθηκε με τον Μαγκουάιρ στο δεύτερο μόλις παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vids)

Ορέστης Καδδάς 11:05 - 31.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:36 - 31.07.2023

Ο Αντρέ Ονάνα κατάλαβε γρήγορα πως η συνεργασία του με τον Χάρι Μαγκουάιρ δεν θα είναι εύκολη και έβαλε τις φωνές στον Άγγλο στο φιλικό της Γιουνάιτεντ.

Ο Αντρέ Ονάνα μπορεί να μετράει μόνο μερικές μέρες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο δεν του πήρε καιρό να καταλάβει πως το να είσαι τερματοφύλακας με κεντρικό αμυντικό τον Χάρι Μαγκουάιρ δεν είναι εύκολη δουλειά. Τι και αν αγωνίστηκαν μόνο για 15 λεπτά μαζί στο φιλικό των «Κόκκινων Διαβόλων» με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο Άγγλος σέντερ μπακ πρόλαβε να κάνει μια ριψοκίνδυνη πάσα που τελικά οδήγησε σε λάθος, το οποίο θα μπορούσε να μετουσίωνε σε γκολ η Ντόρτμουντ. Για καλή τύχης της ομάδας του Έρικ Τεν Χαχ το νέο απόκτημα της Γιουνάιτεντ στη μόλις δεύτερή του εμφάνιση με τα χρώματα της ομάδας έκανε μεγάλη απόκρουση γλιτώνοντας το γκολ αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε από το να τα «ψάλλει» στον πρώην αρχηγό της ομάδας.

Για την ιστορία η ομάδα του Μάντσεστερ έχασε 3-2 απο τη Ντόρτμουντ με τα γκολ της να τα πετυχαίνουν οι Ντιόγκο Νταλότ και Άντονι, ενώ για τους Γερμανούς σκόραρε δύο φορές ο Ντόνιελ Μάλεν και μια ο Γιουσούφα Μουκόκο.

Οι οπαδοί της Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ δεν έχασαν πάντως την ευκαιρία να εκφράσουν για ακόμη μια φορά τη δυσαρέσκειά τους προς το πρόσωπο του διεθνή αμυντικού με ένα σχόλιο να γράφει: «Ο Ονάνα κατάλαβε πως ο Μαγκουάιρ είναι πρόβλημα σε μόνο δύο ματς». Ένας άλλος έγραψε: « Ο Ονάνα φωνάζει στο Μαγκουάιρ, ο Μαγκουάιρ πρέπει να φύγει τώρα». Τέλος ένας τρίτος ανέφερε πως: «Σε μόλις δύο παιχνίδια ο Ονάνα κατάλαβε τι περνούσε ο Ντε Χέα με τον Μαγκουάιρ. Πρέπει να τον πουλήσουν αλλιώς θα τσακωθούν κάποια μέρα».

Και αυτό είναι μάλλον το σενάριο που επιθυμούν οι περισσότεροι οπαδοί της Γιουνάτεντ. Να αποχωρήσει ο Βρετανός κεντρικός αμυντικός με τον πιο πιθανό προορισμό αυτή τη στιγμή να φαντάζει η Γουέστ Χαμ που έχει καταθέσει πρόταση 20 εκ. λιρών. Πρόταση που δεν έγινε δεκτή καθώς η Μάντσεστερ ζητάει ένα ποσό κοντά στις 40 εκ. λίρες. Ο Χάρι Μαγκουάιρ βρίσκεται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το 2019 όταν αποκτήθηκε από τη Λέστερ με 87 εκ. ευρώ.