Μετά τον Χόιλουντ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάει να πάρει και τον Σοφιάν Άμραμπατ

Σοφιάν Άμραμπατ- Κιλιάν Εμπαπέ

i

©Intime

Μετά τον Χόιλουντ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάει να πάρει και τον Σοφιάν Άμραμπατ

Κώστας Τσιακλής 09:29 - 30.07.2023 / Ανανεώθηκε: 09:30 - 30.07.2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την απόκτηση του Ράσμους Χόιλουντ σκοπεύει να κλείσει και τον Σοφιάν Άμραμπατ της Φιορεντίνα.

Μετά την απόκτηση του Ράσμους Χόιλουντ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να πάρει στο «Όλντ Τράφορντ» και τον Σοφιάν Άμραμπατ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις με τη Φιορεντίνα για την περίπτωση του Μαροκινού μέσου.

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πρέπει να θεωρείται ο Ράσμους Χόιλουντ αφού οι «κόκκινοι διάβολοι» έφτασαν σε συμφωνία με την Αταλάντα για τη μεταγραφή του. Όπως επιβεβαιώνει ο έγκριτος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι δύο ομάδες έκλεισαν τελικά το ντιλ για ένα ποσό κοντά στα 70 εκατομμύρια ευρώ μαζί με τα οποιαδήποτε μπόνους.

Πλέον η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στρέφει αλλού την προσοχή της αφού ο ίδιος ρεπόρτερ κάνει γνωστή και την επόμενη κίνηση της, η οποία δεν είναι άγνωστη αφού ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είχε συνδεθεί ξανά με τα ρεπορτάζ των «κόκκινων διαβόλων». Ο λόγος φυσικά για τον Σοφιάν Άμραμπατ της Φιορεντίνα (αδερφός του Νόρντιν Άμραμπατ της ΑΕΚ).

Συγκεκριμένα ο Ρομάνο αποκαλύπτει πως το πλάνο της Γιουνάιτεντ ήταν πάντα ξεκάθαρο που είχε ως προτεραιότητα τον Ράσμους Χόιλουντ και ακολούθως η έναρξη των διαπραγματεύσεων για την περίπτωση του 26χρονου άσου της Φιορεντίνα.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο ακόμα δεν υπάρχει επίσημη πρόταση στον ιταλικό σύλλογο ωστόσο αυτό μοιάζει να είναι θέμα χρόνου. Επιπλέον ο ποδοσφαιριστής είναι θετικός στο να μεταγραφεί στη Γιουνάιτεντ και είναι ενήμερος για τα πλάνα της ομάδας.

Ο Άμραμπατ βρίσκεται στη Φιορεντίνα από τον Ιανουάριο του 2020 όταν και αποκτήθηκε με 19,5 εκατομμύρια ευρώ από την Ελάς Βερόνα, στην οποία δόθηκε δανεικός το πρώτο εξάμηνο. Ακολούθως ο Μαροκινός καθιερώθηκε στους «Βιόλα» και έφτασε τις 107 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασε σε συμφωνία με την Αταλάντα για τον Χόιλουντ - Το ποσό της μεταγραφής του Δανού επιθετικού
PREMIER LEAGUE

22:50 - 29.07.2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασε σε συμφωνία με την Αταλάντα για τον Χόιλουντ - Το ποσό της μεταγραφής του Δανού επιθετικού

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να πετύχει κάτι που ήθελε εδώ και αρκετό καιρό αφού συμφώνησε με την Αταλάντα για τη μεταγραφή του Ράσμους Χόιλουντ.

Οι παρουσίες του τον έβαλαν στο μπλοκάκι μεγάλων ομάδων της Ευρώπης ενώ τον έθεσαν και ως ένα από τα αστέρια της Εθνικής Μαρόκου. Μάλιστα ο ίδιος ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της εκπληκτικής πορείας των Αφρικανών στο περασμένο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξήχθη στο Κατάρ (έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά).