Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασε σε συμφωνία με την Αταλάντα για τον Χόιλουντ - Το ποσό της μεταγραφής του Δανού επιθετικού

Ράσμους Χόιλουντ

i

©PrtScr youtube

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασε σε συμφωνία με την Αταλάντα για τον Χόιλουντ - Το ποσό της μεταγραφής του Δανού επιθετικού

Κώστας Τσιακλής 22:50 - 29.07.2023 / Ανανεώθηκε: 22:52 - 29.07.2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να πετύχει κάτι που ήθελε εδώ και αρκετό καιρό αφού συμφώνησε με την Αταλάντα για τη μεταγραφή του Ράσμους Χόιλουντ.

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πρέπει να θεωρείται ο Ράσμους Χόιλουντ αφού οι «κόκκινοι διάβολοι» έφτασαν σε συμφωνία με την Αταλάντα για τη μεταγραφή του.

Ο Έρικ Τεν Χαχ εντόπισε αδυναμία στην κορυφή της επίθεσης και έτσι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κινείται στο μεταγραφικό παζάρι για εξεύρεση φορ. Εκλεκτός του Ολλανδού τεχνικού είναι το νέο ταλέντο της Δανίας, Ράσμους Χόιλουντ, ο οποίος αγωνίζεται στην Αταλάντα.

Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα σήμερα οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονταν εδώ και καιρό σε συζητήσεις με τον ιταλικό σύλλογο και βρίσκονταν πολύ κοντά σε συμφωνία. Όπως επιβεβαιώνει ο έγκριτος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι δύο ομάδες έκλεισαν τελικά το ντιλ για ένα ποσό κοντά στα 70 εκατομμύρια ευρώ μαζί με τα οποιαδήποτε μπόνους. Ο Χόιλουντ έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό σε προσωπικούς όρους με τους «κόκκινους διαβόλους» και θα υπογράψει συμβόλαιο πέντε χρόνων.

Μάλιστα ο 20χρονος άσος δεν είχε αγωνιστεί στο σημερινό φιλικό της Αταλάντα απέναντι στη Μπόρνμουθ στο «Βαϊτάλιτι» αφού οι σύλλογοι θέλουν να μη θέσουν σε ρίσκο την υγεία του ποδοσφαιριστή με το ντιλ να είναι σε προχωρημένο στάδιο. Οι «μπεργκαμάσκι» ήταν απόλυτα έτοιμοι να αποδεχθούν τη νέα πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αφού ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ελ Μπιλάλ Τουρέ από την Αλμερία (μεταγραφή ρεκόρ με 31 εκατομμύρια ευρώ).

Πλέον αυτό που απομένει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής είναι οι ιατρικές εξετάσεις και η επίσημη ανακοίνωση των συλλόγων. Ο Χόιλουντ ανήκε στην Αταλάντα μόλις για μια χρονιά αφού εντάχθηκε στην ομάδα από τη Στούρμ Γκρατζ. Μάλιστα οι «μπεργκαμάσκι» είχαν βγάλει από τα ταμεία τους μόλις 17 εκατομμύρια ευρώ.

Την περασμένη σεζόν λοιπόν κατέγραψε 16 γκολ και επτά ασίστ σε 42 συμμετοχές. Ο Χόιλουντ είναι πλέον και βασικό μέλος της Εθνικής Δανίας και σε έξι εμφανίσεις μετράει ισάριθμα τέρματα. Ο ίδιος έχει πετύχει ήδη και το πρώτο του χατ-τρικ στο παιχνίδι απέναντι στη Φινλανδία για τα προκριματικά του Euro 2024.