Πρόεδρος Λάτσιο: «Ήμουν έτοιμος να διαπραγματευτώ με τη Γιουνάιτεντ για τον Φρεντ αλλά ο Σάρι δεν τον θέλει»

Φρεντ - Μαουρίτσιο Σάρι

Πρόεδρος Λάτσιο: «Ήμουν έτοιμος να διαπραγματευτώ με τη Γιουνάιτεντ για τον Φρεντ αλλά ο Σάρι δεν τον θέλει»

Κώστας Τσιακλής 16:24 - 29.07.2023

Ο πρόεδρος της Λάτσιο, Λολίτο, αποκάλυψε πως θα ξεκινούσε τις διαπραγματεύσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Φρεντ όμως ο Μαουρίτσιο Σάρι δεν τον ήθελε στην ομάδα.

Ο πρόεδρος της Λάτσιο, Λολίτο, αποκάλυψε σε συνέντευξη του πως ήταν έτοιμος να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Φρεντ ωστόσο ο Μαουρίτσιο Σάρι δεν τον ήθελε στην ομάδα.

Η Λάτσιο είδε τον Σερχέι Μιλίνκοβιτς Σάβιτς να αποχωρεί για τη Σαουδική Αραβία και συγκεκριμένα για την Αλ Χιλάλ και πλέον ψάχνει για ενίσχυση στη μεσαία γραμμή. Ένας από τους εκλεκτούς του προέδρου της ομάδας ήταν ο Φρεντ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ίσχυε και με τον προπονητή της ομάδας, Μαουρίτσιο Σάρι.

Ο Λολίτο παραχώρησε συνέντευξη και αποκάλυψε πως ήταν έτοιμος να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Βραζιλιάνο μέσο ωστόσο ο Σάρι του είπε όχι. Μάλιστα είπε ότι είχε κάνει το ίδιο και για τον Λο Σέλσο. Παράλληλα ονόμασε και τους δύο ποδοσφαιριστές που θέλει ο Ιταλός προπονητής. Συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής:

«Ήμουν έτοιμος να ξεκινήσω συνομιλίες με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να κάνω προσφορά για τον Φρεντ, αλλά ο Μαουρίτσιο Σάρι μου είπε όχι. Δεν θέλει τον Φρεντ. Έκανε το ίδιο με τον Λο Σέλσο… Ο Σάρι θέλει τον Ζιελίνσκι και τον Ρίτσι».

Πάντως ο Φρεντ όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανεξαιρέτως αν θα κινηθεί η Λάτσιο για την απόκτηση του ή όχι. Όπως επιβεβαιώνει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Γαλατασαράι βρίσκεται σε συζητήσεις με τους «κόκκινους διαβόλους» ενώ και άλλοι σύλλογοι ετοιμάζονται να μπουν στη διεκδίκηση του.

Ο Φρεντ βρίσκεται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον Ιούλιο του 2018 όταν και αποκτήθηκε από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ με 59 εκατομμύρια ευρώ. Συνολικά πραγματοποίησε 213 συμμετοχές και έχει απολογισμό 14 γκολ και 19 ασίστ. Την περασμένη σεζόν ο 30χρονος κατέγραψε 56 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις και είχε έξι γκολ και έξι ασίστ. Με το σύλλογο κατέκτησε το Λιγκ Καπ την περίοδο 2022-2023.