Έντονο ενδιαφέρον της Σοδιεδάδ για τον Φαν Ντε Μπεκ

Ντόνι Φαν Τεν Μπεκ

Έντονο ενδιαφέρον της Σοδιεδάδ για τον Φαν Ντε Μπεκ

Η Ρεάλ Σοδιεδάδ έχει βάλει στο στοχάστρό τον Ντόνι Φαν Ντε Μπεκ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Έρικ Τεν Χαγ, ενόψει της νέας σεζόν.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ για τον δανεισμό του Ντόνι Φαν Ντε Μπεκ, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία. 

Από την άφιξή του από τον Άγιαξ το 2020, ο Ολλανδός μέσος αντιμετώπισε δυσκολίες στο να αφήσει σημαντικό αντίκτυπο στο «Ολντ Τράφορντ». Η πρόοδός του παρεμποδίστηκε περαιτέρω την προηγούμενη σεζόν, λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού που είχε στο γόνατο. 

Παρόλα αυτά, ο Φαν Ντε Μπεκ έχει αναρρώσει με επιτυχία από τον τραυματισμό και συμμετείχε στην προετοιμασία της Γιουνάιτεντ πριν από την έναρξη της σεζόν.

Κατά τη διάρκεια των φιλικών του φετινού καλοκαιριού, ο 26χρονος μέσος έχει εμφανιστεί στην ενδεκάδα των «κόκκινων διαβόλων» και μάλιστα κατάφερε να πετύχει το καθοριστικό γκολ στη νίκη τους με 1-0 επί της Λυών στο Εδιμβούργο. 

Παρά αυτές τις συνεισφορές, οι προοπτικές του Φαν Ντε Μπεκ για την πρώτη ομάδα φαίνονται να είναι περιορισμένες, κυρίως λόγω της παρουσίας του Μπρούνο Φερνάντες και της πρόσφατης προσθήκης του Μέισον Μάουντ από την Τσέλσι

Ο ειδικός στις μεταγραφές Φαμπρίτσιο Ρομάνο αποκάλυψε ότι η Ρεάλ Σοσιεδάδ έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον δανεισμό του Ολλανδού. Προς το παρόν, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο συλλόγων βρίσκονται σε εξέλιξη, χωρίς να έχει επιτευχθεί ακόμη οριστική συμφωνία. 

Καρφιά του Τσάβι για την Άρσεναλ - Η ατάκα του τεχνικού της Μπαρτσελόνα για το φιλικό με τους «κανονιέρηδες» (vid)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

14:54 - 27.07.2023

Καρφιά του Τσάβι για την Άρσεναλ - Η ατάκα του τεχνικού της Μπαρτσελόνα για το φιλικό με τους «κανονιέρηδες» (vid)

Φανερά ενοχλημένος αποχώρησε ο Τσάβι μετά τη λήξη της φιλικής αναμέτρησης μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Άρσεναλ του Μικέλ Αρτέτα, αφού πέρα από την ήττα ένιωσε και μία αχρείαστη ένταση από τους Άγγλους.

Η αγγλική ομάδα αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 30 εκατομμύρια ευρώ, για την παραχώρηση του Φαν Ντε Μπέκ. Την περσινή σεζόν που ολοκληρώθηκε ο πρώην παίκτης του Άγιαξ είχε μόλις καταγράψει δέκα συμμετοχές με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.