Βιγιαρεάλ: Ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Σόρλοθ

Αλεξάντερ Σόρλοθ

i

©Viliareal

Βιγιαρεάλ: Ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Σόρλοθ

Η Βιγιαρεάλ ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλεξάντερ Σόρλοθ, ο οποίος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τα «κίτρινα υποβρύχια».

Η Βιγιαρεάλ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Νορβηγού επιθετικού Αλεξάντερ Σόρλοθ από τη Λειψία, ο οποίος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τα «κίτρινα υποβρύχια». 

Οι Λεβαντίνοι έδωσαν οκτώ εκατομμύρια ευρώ στη γερμανική ομάδα, για την απόκτηση του διεθνούς Νορβηγού. Μια πανύψηλη ενίσχυση για την ομάδα του Κικέ Σετιέν που έχει κάνει ήδη γνωστές τις μεταγραφές των Μπρερέτον, Σουάρεθ, Κομεσάνια, Αχομάτς και Τέρατς

Ο Νορβηγός επιθετικός θα συμμετάσχει στην προπόνηση της νέας του ομάδας αυτή την Τετάρτη (26/7) και θα στη συνέχεια θα ενσωματωθεί στην αποστολή που θα ταξιδέψει στην Ολλανδία για να αντιμετωπίσει τη Φέγενορντ αυτήν την Πέμπτη (27/7) στο τέταρτο φιλικό προετοιμασίας για την ομάδα του Κίκε Σετιέν.

Ο Σόρλοθ ανήκε στη γερμανική Λειψία, αν και την περασμένη σεζόν έπαιξε ως δανεικός στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, όπου σημείωσε 16 γκολ μεταξύ της ισπανικού πρωταθλήματος, του Copa Del Rey και του Europa League. 

Με αυτή την μεταγραφή, η Βιγιαρεάλ εκπληρώνει τον στόχο της να ενισχύσει την επίθεσης της, μετά την αποχώρηση του Νίκολας Τζάκσον, ο οποίος πήγε στην Τσέλσι.

Η Βιγιαρεάλ ανακοίνωσε τον 27χρονο ποδοσφαιριστή με ένα φοβερό βίντεο παρομοιάζοντάς τον με Βίκινγκ. Σίγουρα θα αποτελέσει μεγάλο ανταγωνισμό στον Ζεράρ Μορένο ο Νορβηγός διεθνής επιθετικός την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.