Κλοπ: «Αιφνιδιάστηκα όταν άκουσα πως ήθελε να φύγει ο Χέντερσον - Δεν θα του πετούσαμε και πέτρες για να τον εμποδίσουμε»»

Γιούργκεν Κλοπ

i

PrtScr

Κλοπ: «Αιφνιδιάστηκα όταν άκουσα πως ήθελε να φύγει ο Χέντερσον - Δεν θα του πετούσαμε και πέτρες για να τον εμποδίσουμε»»

Κώστας Τσιακλής 20:35 - 29.07.2023 / Ανανεώθηκε: 20:35 - 29.07.2023

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, αποκάλυψε πως αιφνιδιάστηκε όταν έμαθε πως ο Τζόρνταν Χέντερσον ήθελε να αποχωρήσει. Παράλληλα ο Γερμανός τεχνικός έκανε σαφές ότι θα υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση στη μεσαία γραμμή.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, δήλωσε πως αιφνιδιάστηκε όταν άκουσε πως ο Τζόρνταν Χέντερσον ήθελε να αποχωρήσει από την ομάδα. Παράλληλα έκανε σαφές ότι θα υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση στη μεσαία γραμμή.

Παίκτης της Αλ Ετιφάκ με κάθε επισημότητα είναι ο Τζόρνταν Χέντερσον. Ο Άγγλος μέσος αποφάσισε να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ έπειτα από 12 χρόνια και μάλιστα αιφνιδίασε ακόμα και τον προπονητή του, Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Γερμανός τεχνικός παραχώρησε δηλώσεις και αποκάλυψε πως αιφνιδιάστηκε όταν έμαθε πως ο Χέντερσον ήθελε να φύγει ωστόσο είπε πως δεν θα μπορούσε να τον εμποδίσει. Παράλληλα έκανε σαφές ότι θα υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση στη μεσαία γραμμή.

«Φυσικά και αιφνιδιάστηκα όταν άκουσα πως ο Χέντερσον θέλει να φύγει. Είχαμε μια όμορφη σχέση για οκτώ χρόνια. Γνώριζε την κατάσταση και ότι θέλαμε να τον κρατήσουμε, αλλά εφόσον ήθελε να φύγει δεν θα του πετούσαμε πέτρες για να τον εμποδίσουμε. Ο Τζόρνταν θα μας λείψει και θα του λείψουμε. Πρέπει να προχωρήσουμε και θα το κάνουμε, είναι ξεκάθαρο.

«Είναι απολύτως σημαντικό να δυναμώσουμε τη μεσαία γραμμή μας. Αρχικά ο κόσμος θέλει αλλαγές, έπειτα ανησυχούν όλοι για τις αλλαγές. Εμείς είμαστε αισιόδοξοι και ταυτόχρονα ενθουσιασμένοι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιούργκεν Κλοπ.

Πέραν του Χέντερσον από τη Λίβερπουλ θα αποχωρήσει και ο Φαμπίνιο, ο οποίος θα ανακοινωθεί σύντομα όπως όλα δείχνουν από την Αλ Ιτιχάντ του Καρίμ Μπενζεμά. Επιπλέον την πόρτα της εξόδου πέρασαν επίσης οι Τζέιμς Μίλνερ, Ναμπί Κεϊτά, Άλεξ Όξλεϊντ Τσέιμπερλεϊν και Ρομπέρτο Φιρμίνο.

Το αντίο του Κλοπ στον Χέντερσον: «Είσαι ένας θρύλος, θα μας λείψεις...»
PREMIER LEAGUE

16:11 - 27.07.2023

Το αντίο του Κλοπ στον Χέντερσον: «Είσαι ένας θρύλος, θα μας λείψεις...»

Ο Γιούργκεν Κλοπ αποχαιρέτησε και αυτός τον Τζόρνταν Χέντερσον που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Ετιφάκ του Στίβεν Τζέραρντ. Ο Γερμανός προπονητής είπε μεταξύ άλλων στον Άγγλο πως είναι ένας θρύλος και ότι θα λείψει σε όλους.

Οι «κόκκινοι» δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια αφού ήδη έχουν αποκτήσει τους Αλέξις ΜακΆλιστερ και Ντομινίκ Σομποζλάι ωστόσο μετά και τις νέες αποχωρήσεις θα πρέπει να ψάξουν περαιτέρω ενίσχυση, κάτι που φαίνεται να κάνουν ήδη. Αυτό γιατί βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τη Σαουθάμπτον για τη μεταγραφή του Ρομέο Λάβια. Οι δύο ομάδες δεν έχουν συμφωνήσει ακόμα ωστόσο οι συζητήσεις βρίσκονται σε καλό σημείο.