Το αντίο του Κλοπ στον Χέντερσον: «Είσαι ένας θρύλος, θα μας λείψεις...»

Γιούργκεν Κλοπ

i

©PrtScr

Το αντίο του Κλοπ στον Χέντερσον: «Είσαι ένας θρύλος, θα μας λείψεις...»

Κώστας Τσιακλής 16:11 - 27.07.2023 / Ανανεώθηκε: 00:25 - 28.07.2023

Ο Γιούργκεν Κλοπ αποχαιρέτησε και αυτός τον Τζόρνταν Χέντερσον που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Ετιφάκ του Στίβεν Τζέραρντ. Ο Γερμανός προπονητής είπε μεταξύ άλλων στον Άγγλο πως είναι ένας θρύλος και ότι θα λείψει σε όλους.

Ο Τζόρνταν Χέντερσον αποχώρησε και επίσημα από τη Λίβερπουλ και ο σύλλογος κοινοποίησε βίντεο με το αντίο του Γιούργκεν Κλοπ και των υπολοίπων παικτών των «κόκκινων» στον αρχηγό τους.

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε νωρίτερα την αποχώρηση του Τζόρνταν Χέντερσον, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Ετιφάκ του Στίβεν Τζέραρντ. Οι επίσημοι λογαριασμοί της ομάδας κοινοποίησαν βίντεο με το αντίο του Γιούργκεν Κλοπ και των παικτών της Λίβερπουλ στον επί χρόνια αρχηγό τους.

Ο Γερμανός τεχνικός είπε μεταξύ άλλων στον Χέντερσον ότι είναι ένας θρύλος και θα λείψει σε όλους. Δεν παρέλειψε βέβαια να του ευχηθεί τα καλύτερα. Συγκεκριμένα ο Γιούργκεν Κλοπ ανέφερε τα εξής:

«Γεια σου αρχηγέ, θα μας λείψεις, το ξέρεις. Θα σου λείψουμε, το ξέρω αλλά αυτή είναι η ζωή. Δεν είναι για πάντα, είναι απλά ένα αντίο, είναι μια ευχή για καλή επιτυχία, το ευχήθηκες σε εμάς και το ευχόμαστε και εμείς σε σένα. Θα σε ακολουθούμε και θα μας ακολουθάς. Το είπα στην αρχή όταν ήρθα εδώ ότι η ζωή θα μπορούσε να είναι ότι συλλέγουμε μαζί και όταν είμαστε μαζί, συλλέγουμε μαζί ιστορίες και τις κάνουμε τη δική μας ιστορία.

Όταν κοιτάζεις πίσω ήδη τώρα, νομίζω δεν μπορείς να αποφύγεις ένα χαμόγελο και νιώθω ακριβώς το ίδιο. Είσαι ο μεγαλύτερος σε διάρκεια αρχηγός που είχα, επτά χρόνια και οκτώ ή εννέα μήνες, οπότε κέρδισες και αυτήν την κούρσα επίσης. Ναι θα μου λείψεις, θα μου λείψουν οι συζητήσεις που είχαμε, όχι πάντα εύκολες κουβέντες αλλά σου εύχομαι τα καλύτερα.

Σε σένα, στη Ρεμπέκα και στα παιδιά σας εύχομαι τα καλύτερα σε αυτό το ταξίδι. Αν δεν σου το έχει πει κανείς ακόμα, θα σου το πω εγώ τώρα: Είσαι θρύλος! Το ξέρω ότι ο κόσμος λέει ότι χρησιμοποιούμε αυτή τη λέξη ελαφρώς πολύ συχνά αλλά μπορώ να πω ότι αυτό δεν ισχύει για την περίπτωση σου. Εύχομαι τα καλύτερα αρχηγέ, θα μιλήσουμε σύντομα και ελπίζω ότι θα βρεις χρόνο να επιστρέψεις για να πούμε ένα κατάλληλο αντίο ως σύλλογος γιατί αυτό είναι που αξίζεις. Σε ευχαριστώ για όλα, τα λέμε σύντομα και μην ξεχνάς You Will Never Wlk Alone».

Η Λίβερπουλ δημοσίευσε ακόμα ένα βίντεο με τα λόγια των υπόλοιπων παικτών της ομάδας για τον Τζόρνταν Χέντερσον. Δείτε τι αναφέρουν: