Τρεις ομάδες στην διεκδίκηση για τον Τσάμπερλεϊν

Άλεξ Οξλέιντ-Τσάμπερλεϊν

Τρεις ομάδες στην διεκδίκηση για τον Τσάμπερλεϊν

Άγγελος Φραγκισκάτος 12:12 - 26.07.2023 / Ανανεώθηκε: 12:12 - 26.07.2023

Τρεις σύλλογοι φέρονται να έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Άλεξ Οξλέιντ-Τσάμπερλεϊν, ο οποίος έφυγε από τη Λίβερπουλ αυτό το καλοκαίρι.

Μετά από έξι χρόνια παρουσίας στη Λίβερπουλ, ο Άλεξ Οξλέιντ-Τσάμπερλεϊν έφυγε από τους Reds στο τέλος του συμβολαίου του. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του καριέρας, ο Άγγλος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε επίσης με τις φανέλες των Σαουθάμπτον και Άρσεναλ

Οι επιλογές του Τσάμπερλεϊν

Σύμφωνα με την «Mirror», η Μπεσίκτας στην Τουρκία, η Μπρέντφορντ και ένας άγνωστος σύλλογος της Σαουδικής Αραβικής πρωταθλήματος που ενδιαφέρονται όλοι για την απόκτηση του Οξλέιντ-Τσάμπερλεν. 

Η Μπρέντφορντ του Τόμας Φρανκ αναγνώρισε τον Άγγλο ως καλό παίκτη για την ομάδα του και θα μπορούσε να του προσφέρει συμβόλαιο ενός έτους, προκειμένου να μείνει στην Αγγλία. 

Η Μπεσίκτας, η οποία τερμάτισε τρίτη στην τουρκική Super Lig την περασμένη σεζόν, δέκα βαθμούς πίσω από την πρωταθλήτρια Γαλατασαράι, προσπαθεί να δελεάσει τον πρώην Άγγλο μέσο στο πρωτάθλημα, καθιστώντας τον τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της. 

Στο μεταξύ, σχεδόν κάθε παίκτης που ήταν διαθέσιμος στην αγορά το προηγούμενο έτος είχε την ευκαιρία να παίξει στη Σαουδική Pro League. Ο Ενγκολό Καντέ, ο Ρούμπεν Νέβες και ο Εντουάρντ Μεντί είναι μερικοί μόνο από τους ποδοσφαιριστές που έχουν ήδη εγκαταλείψει αγγλικούς συλλόγους για τη Μέση Ανατολή. 

Πρόεδρος Μπάγερν για τον Χάρι Κέιν: «Εδώ στην Μπουντεσλίγκα δεν έχουμε πολλά διεθνή αστέρια, θα έκανε καλό σε εμάς και στο πρωτάθλημα»
BUNDESLIGA

09:16 - 26.07.2023

Πρόεδρος Μπάγερν για τον Χάρι Κέιν: «Εδώ στην Μπουντεσλίγκα δεν έχουμε πολλά διεθνή αστέρια, θα έκανε καλό σε εμάς και στο πρωτάθλημα»

Ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Χέρμπερτ Χάινερ πιστεύει πως ο Χάρι Κέιν θα αναβαθμίσει το αγωνιστικό προφίλ των Βαυαρών αλλά και του γερμανικού πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με την «Daily Mail», ο 29χρονος αναλύει τις επιλογές του πριν αποφασίσει για την επόμενη φάση της καριέρας του. Ο Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν άφησε τη Λίβερπουλ μαζί με τους Τζέιμς Μίλνερ, Ρομπέρτο Φιρμίνιο και Ναμπί Κεϊτά καθώς η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ αναμορφώθηκε μετά την απογοητευτική πέμπτη θέση στην Premier League την περασμένη σεζόν.