Ο Ράσφορντ αποκάλυψε ποια εκ των Λίβερπουλ και Σίτι αντιπαθεί περισσότερο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

i

©PrtScr

Ο Ράσφορντ αποκάλυψε ποια εκ των Λίβερπουλ και Σίτι αντιπαθεί περισσότερο

Κώστας Τσιακλής 14:54 - 25.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:54 - 25.07.2023

Ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάρκους Ράσφορντ, αποκάλυψε ποια εκ των Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι αντιπαθεί περισσότερο.

Ο Μάρκους Ράσφορντ παραχώρησε μια πολύ ενδιαφέρον συνέντευξη στον Γκάρι Νέβιλ αφού αποκάλυψε ποια εκ των Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι αντιπαθεί περισσότερο. Πέραν αυτού μίλησε και σε ποια θέση προτιμάει να αγωνίζεται αλλά σχολίασε και τον πιο δύσκολο αντίπαλο που είχε να αντιμετωπίσει.

Αρχικά ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε για τον πιο δύσκολο αντίπαλο που αντιμετώπισε και προς έκπληξη πολλών ονόμασε τον Κάιλ Γουόκερ της Μάντσεστερ Σίτι. «Μάλλον θα έλεγα Κάιλ Γουόκερ. Οι φυσικές του δυνατότητες είναι απίστευτες, οπότε είναι πάντα μια δύσκολη μέρα. Πρέπει να προσπαθήσεις να τον πιάσεις εκτός ισορροπίας ή σε λάθος θέση, αλλά ακόμα και τότε μπορεί να συνέλθει».

Ακολούθως ο Ράσφορντ σχολίασε σε ποια θέση προτιμάει να αγωνίζεται. Ο 25χρονος άσος είπε πως προτιμάει να αγωνίζεται στο αριστερό άκρο και εξήγησε τους λόγους, λέγοντας: «Στο αριστερό άκρο. Αν και αισθάνομαι ότι σαν σέντερ φορ έχεις λιγότερη απόσταση να διανύσεις για να πετύχεις απλά γκολ, προτιμώ όμως αριστερά. Εκεί είναι πιο εύκολο να μείνεις στο παιχνίδι και από τότε που ήμουν νέος πάντα ήθελα να συμμετέχω στο παιχνίδι. Γι' αυτό δυσκολεύομαι να παίξω σέντερ φορ μερικές φορές λόγω της υπομονής μου.

Μπορεί να μην αγγίξεις τη μπάλα για 20 λεπτά και μετά το πρώτο σου άγγιγμα μπορεί να είναι μια ευκαιρία να σκοράρεις. Πρέπει να είσαι διανοητικά ενεργοποιημένος. Ποτέ δεν μου άρεσε αυτή η πτυχή του, αλλά καθώς μεγάλωσα άρχισα να το απολαμβάνω λίγο περισσότερο για να παίζω εκεί ψηλά.

Οι γωνίες των τρεξιμάτων που κάνεις στην πλάτη... το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού μου τρέχει στην πλάτη της άμυνας και προσπαθώ να τεντώσω τις άμυνες και να δώσω χώρο σε κάποιους από τους άλλους παίκτες. Νιώθω ότι τρέχω πολύ μέσα μερικές φορές και μετά τρέχω προς τα πίσω για να πάρω τη μπάλα. Ενώ στα αριστερά είναι πιο φυσικό».

Προπονητής Μπρέντφορντ: «Άργησα στον πρώτο μας αγώνα στην Premier League επειδή έπρεπε να πάρω τους γ...νους γονείς μου από το αεροδρόμιο»
PREMIER LEAGUE

19:11 - 24.07.2023

Προπονητής Μπρέντφορντ: «Άργησα στον πρώτο μας αγώνα στην Premier League επειδή έπρεπε να πάρω τους γ...νους γονείς μου από το αεροδρόμιο»

Ο προπονητής της Μπρέντφορντ, Τόμας Φρανκ, αποκάλυψε πως άργησε να πάει στο πρώτο παιχνίδι της ομάδας του στην Premier League επειδή έπρεπε να πάρει τους γονείς του από το αεροδρόμιο.

Τέλος ο Ράσφορντ απάντησε στην ερώτηση που απασχολεί ιδιαίτερα το ποδοσφαιρικό κοινό δηλαδή ποια ομάδα μισούν περισσότερο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Άγγλος αποκάλυψε πως αντιπαθεί περισσότερο τη Λίβερπουλ παρά τη Μάντσεστερ Σίτι. «Τη Λίβερπουλ, δεν μου αρέσει καμία από αυτές, αλλά αντιπαθώ περισσότερο τη Λίβερπουλ», ανέφερε χαρακτηριστικά.