Προπονητής Μπρέντφορντ: «Άργησα στον πρώτο μας αγώνα στην Premier League επειδή έπρεπε να πάρω τους γ...νους γονείς μου από το αεροδρόμιο»

Τόμας Φρανκ

i

©PrtScr

Προπονητής Μπρέντφορντ: «Άργησα στον πρώτο μας αγώνα στην Premier League επειδή έπρεπε να πάρω τους γ...νους γονείς μου από το αεροδρόμιο»

Κώστας Τσιακλής 19:11 - 24.07.2023

Ο προπονητής της Μπρέντφορντ, Τόμας Φρανκ, αποκάλυψε πως άργησε να πάει στο πρώτο παιχνίδι της ομάδας του στην Premier League επειδή έπρεπε να πάρει τους γονείς του από το αεροδρόμιο.

Ο προπονητής της Μπρέντφορντ, Τόμας Φρανκ, μίλησε για την εμπειρία του στο πρώτο παιχνίδι της ομάδας του αλλά και του ιδίου στην Premier League και αποκάλυψε πως άργησε να πάει σε αυτό γιατί είχε να πάει να πάρει τους γονείς του από το αεροδρόμιο. Μάλιστα ο Δανός τεχνικός χαρακτήρισε τους γονείς του με μια «άσχημη» λέξη.

Η Μπρέντφορντ ανέβηκε το 2021 στην Premier League για πρώτη φορά στην ιστορία της. Η κλήρωση του πρωταθλήματος την έφερε να υποδέχεται την Άρσεναλ στην πρώτη αγωνιστική, σε ένα παιχνίδι που είχε μια ιστορική σημασία για τις «μέλισσες».

Ο Τόμας Φρανκ κλήθηκε να σχολιάσει την εμπειρία του πρώτου παιχνιδιού στην Premier League όμως οι Άγγλοι δημοσιογράφοι σίγουρα έλαβαν μια απάντηση που δεν θα περίμεναν. Ο Δανός τεχνικός αποκάλυψε πως άργησε να πάει σε αυτή την ιστορική αναμέτρηση αφού είχε να πάρει τους γονείς του από το αεροδρόμιο. Μόνο που το είπε αυτό με έναν ιδιαίτερο τρόπο και έγινε viral...

«Έπρεπε να πάρω τους γονείς μου από το αεροδρόμιο. Καθυστέρησαν λίγο και αργήσαμε. Σκεφτόμουν γ...το, έφτασα αργά στον πρώτο αγώνα της Premier League, για να πάρω τους γ…..νους γονείς μου. Συγγνώμη για το λεξιλόγιο μου. Πήγα στα αποδυτήρια και όλα τα μέσα ενημέρωσης του κόσμου ήταν στη σειρά… και μετά βγήκαμε και κερδίσαμε την Άρσεναλ, ε; Εύκολο».

Για την ιστορία η Μπρέντφορντ θριάμβευσε με 2-0 της Άρσεναλ και πανηγύρισε την πρώτη νίκη στην ιστορία της στην Premier League. Το σκορ για τους γηπεδούχους «άνοιξε» στο 22’ ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Σέρχι Κανός ενώ στο 73’ ο Κρίστιαν Νόργκαρντ σημείωσε το δεύτερο γκολ της ομάδας του.

Ο Ρίο Φέρντιναντ παραδέχθηκε πως έπινε 10 μπύρες πριν συνεχίσει με βότκα και δεν θυμάται πολλά από τα ματς που έπαιξε (vid)
PREMIER LEAGUE

18:15 - 24.07.2023

Ο Ρίο Φέρντιναντ παραδέχθηκε πως έπινε 10 μπύρες πριν συνεχίσει με βότκα και δεν θυμάται πολλά από τα ματς που έπαιξε (vid)

Ο Ρίο Φέρντιναντ σε συνέντευξη που έδωσε εξομολογήθηκε πως όταν ήταν νεότερος συνήθιζε να ξενυχτάει και να καταναλώνει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.

Τελικά η Μπρέντφορντ πραγματοποίησε μια καλή χρονιά και παρέμεινε άνετα στην κατηγορία. Η δεύτερη χρονιά που ακολούθησε ήταν ακόμα καλύτερη αφού έφτασε στο σημείο να διεκδικεί και ευρωπαϊκό εισιτήριο. Τελικά η ομάδα του Τόμας Φρανκ τερμάτισε στην 9η θέση και έτσι έμεινε εκτός Ευρώπης.