Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρουσίασε την εκτός έδρας εμφάνιση και είναι πράσινη

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

i

©manchester_united

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρουσίασε την εκτός έδρας εμφάνιση και είναι πράσινη

Κώστας Τόπας 12:16 - 24.07.2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρουσίασε για τη νέα αγωνιστική περίοδο τη φανέλα, η οποία είναι με στυλ vintage, τελείως ριγέ και με... πράσινο χρώμα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκάλυψε τη νέα εκτός έδρας εμφάνισή της για τη σεζόν 2023/24, με την επιστροφή στις κάθετες ρίγες. Οι αλλαγμένες λωρίδες των «κόκκινων διαβόλων» στις αρχές του 20ου αιώνα παρουσίαζαν ρίγες με διάφορα χρώματα, ενώ οι συνδυασμοί πράσινου-χρυσού και μπλε-λευκού αποδείχθηκαν δημοφιλείς στα εκτός έδρας κιτ τη δεκαετία του 1990.

Για την ερχόμενη σεζόν, η adidas επέλεξε να δημιουργήσει ένα ριγέ κιτ με χρώματα που αντικατοπτρίζουν την αισθητική του Μάντσεστερ. Η πράσινη βάση λέγεται ότι αντιπροσωπεύει την αστική αρχιτεκτονική, με τις κόκκινες γραμμές σε λευκές ρίγες να απηχούν την τοιχοποιία της πόλης.

Ο Ίνιγκο Τέρνερ, διευθυντής σχεδιασμού της adidas δήλωσε: «Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που επιστρέφουμε σε ένα σχέδιο που είναι θεμελιώδες για την κληρονομιά αυτού του μεγάλου συλλόγου. Οι κάθετες ρίγες είναι στο DNA της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ελπίζουμε αυτή η τολμηρή νέα εμφάνιση να αιχμαλωτίσει τη φαντασία των οπαδών καθώς ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο υποστηρίζοντας την ομάδα. Έχουμε λάβει σκόπιμα στοιχεία από την ίδια την πόλη, για να παρέχουμε στους παίκτες και στους ταξιδιώτες οπαδούς ένα κομμάτι σπίτι, όπου κι αν το φορούν».

Η Γιουνάιτεντ θα φορέσει τη νέα της εκτός έδρας φανέλα για πρώτη φορά όταν θα αναμετρηθεί με τη Ρέξαμ στις 25 Ιουλίου ως μέρος της περιοδείας τους στις ΗΠΑ, και είναι πλέον διαθέσιμη για αγορά στα καταστήματα της ομάδας και σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής adidas καθώς και στο διαδίκτυο.

Ολα αυτά λίγες ημέρες αφότου, η Άρσεναλ κέντρισε το ενδιαφέρον με την εκτός έδρας εμφάνιση της με το κίτρινο και το μαύρο χρώμα.