Τεν Χαχ για Ντε Χέα: «Είναι τεράστιο αυτό που έχει κάνει για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Έρικ Τεν Χαχ

i

©Photo by Richard Heathcote/Getty Images/Ideal Images

Τεν Χαχ για Ντε Χέα: «Είναι τεράστιο αυτό που έχει κάνει για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Άγγελος Φραγκισκάτος 09:00 - 24.07.2023 / Ανανεώθηκε: 09:02 - 24.07.2023

Ο Έρικ Τεν Χαχ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Νταβίντ Ντε Χέα, ο οποίος ανακοίνωσε μέσω των social media την αποχώρησή του από τους «κόκκινους διαβόλους».

Πριν από λίγες εβδομάδες, ο Νταβίντ Ντε Χέα ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσω μίας ανάρτησης στα social media. 

Μετά από 12 χρόνια παρουσίας στους «κόκκινους διαβόλους», ο Ισπανός τερματοφύλακας αποχαιρέτησε τους οπαδούς της ομάδας μέσω ενός συναισθηματικού αποχαιρετιστήριου μηνύματος.

Οι αντιδράσεις δεν άργησαν να έρθουν και ο Ισπανός έλαβε πολλά μηνύματα από συναδέλφους που επαινούσαν τον ρόλο του κάτω από τα δοκάρια για τη Γιουνάιτεντ

Ο τελευταίος που το έκανε είναι αυτός που ήταν προπονητής του την τελευταία σεζόν, ο Έρικ Τεν Χαγ. Το πρώτο πράγμα που ήθελε να κάνει ο Ολλανδός προπονητής ήταν να αναγνωρίσει τη σημασία του Ντε Χέα: «Είναι τεράστιο αυτό που έχει κάνει ο Νταβίντ για εμάς και για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είμαστε πραγματικά ευγνώμονες και τον σεβόμαστε πολύ». 

Στη συνέχεια ο Τεν Χαγ τόνισε την απόδοσή του Ισπανού στην προηγούμενη χρονιά: «Στη περασμένη σεζόν συνέβαλε πολύ στην πρώτη τετράδα, να κερδίσουμε το Carabao Cup και να φτάσουμε στον τελικό του FA Cup». 

Ο εκφωνητής του καναλιού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκάλεσε τον Χάβερτς «σκουπίδι» ζωντανά στον αέρα (vid)
PREMIER LEAGUE

16:11 - 23.07.2023

Ο εκφωνητής του καναλιού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκάλεσε τον Χάβερτς «σκουπίδι» ζωντανά στον αέρα (vid)

Ο εκφωνητής του καναλιού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκάλεσε τον Κάι Χάβερτς «σκουπίδι» ζωντανά στον αέρα κατά τη διάρκεια του φιλικού των «κόκκινων διαβόλων» με την Άρσεναλ.

Τέλος, ο Τεν Χαγ μίλησε για το θέμα της αποχώρησης του Ντε Χέα: «Είναι φυσιολογικό όταν είσαι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για 12 χρόνια, έρχεται μια περίοδος που οι παίκτες έρχονται και φεύγουν. Έχει παίξει 545 παιχνίδια και αυτό είναι τεράστιο».