Οπαδοί πιάστηκαν στα χέρια στο φιλικό παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άρσεναλ (vids)

Οπαδοί πιάστηκαν στα χέρια στο φιλικό παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άρσεναλ (vids)

Άγγελος Φραγκισκάτος 10:01 - 23.07.2023 / Ανανεώθηκε: 10:06 - 23.07.2023

Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Άρσεναλ πιάστηκαν στα χέρια κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα προετοιμασίας που διεξήχθη στις ΗΠΑ.

Η αντιπαλότητα μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Άρσεναλ φημίζεται για το ότι είναι έντονη, αλλά φαίνεται ότι η ένταση εξαπλώθηκε από τον αγωνιστικό χώρο στις εξέδρες κατά τη διάρκεια του φιλικού τους αγώνα προετοιμασίας το Σάββατο (22/7). 

Οι «κανονιέρηδες» ηττήθηκαν με 2-0 από τη Γιουνάιτεντ στο MetLife Stadium. Θυμίζουμε πως η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα λίγες ημέρες πριν είχε επιβληθεί με 5-0 των MLS All-Stars. Ήταν μια φυσική συνάντηση, χαρακτηριστική της σκληρής αντιπαλότητας που υπήρξε μεταξύ των δύο πλευρών, αλλά η ένταση φάνηκε επίσης να βράζει στο πλήθος. 

Στο βίντεο που έκανε το «γύρο όλου του κόσμου» οι οπαδοί των δύο ομάδω φαίνονται να καβγαδίζουν στις εξέδρες του σταδίου του Νιου Τζέρσεϊ κατά τη διάρκεια του αγώνα. 

Αν και δεν είναι ξεκάθαρο τι πυροδότησε τον καυγά, μια ομάδα οπαδών στη σκάλα που χώριζε τις σειρές των καθισμάτων διακρίθηκε να σπρώχνεται ο ένας στον άλλον προτού η κατάσταση κλιμακωθεί, ένας από αυτούς άρχισε να ρίχνει μπουνιές. 

Στη συνέχεια δύο μέλη του προσωπικού ασφαλείας σκαρφάλωσαν πάνω από τα κιγκλιδώματα του γηπέδου που χωρίζουν τις κερκίδες και άρχισαν να ανεβαίνουν προς τους οπαδούς που είχαν πιαστεί στα χέρια. Ωστόσο, πριν προλάβουν να φτάσουν εκεί, δύο άλλοι οπαδοί κατάφεραν να παρέμβουν και να αποκλιμακώσουν την κατάσταση.