Η Μπέρνλι ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρέντμοντ με επικό video και Backstreet Boys

Η Μπέρνλι ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρέντμοντ με επικό video και Backstreet Boys

Άγγελος Φραγκισκάτος 15:39 - 22.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:44 - 22.07.2023

Η Μπέρνλι ανακοίνωσε την απόκτηση του Νέιθαν Ρέντμοντ, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο. Μάλιστα ο Άγγλος ποδοσφαιριστής παρουσιάστηκε από τους «κλάρετς» με ένα επικό βίντεο.

Η Μπέρνλι ανακοίνωσε την απόκτηση του Νέιθαν Ρέντμοντ, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο. Η απόκτηση έγινε μετά την αποχώρηση του Άγγλου εξτρέμ από την Μπεσίκτας και οι «κλάρετς» ξεχώρισαν για άλλη μια φορά, καθώς η αγγλική ομάδα τον παρουσίασε με ένα επικό βίντεο. 

Γνωστή για την αντισυμβατική προσέγγισή της στην αποκάλυψη νέων μεταγραφών, η τελευταία ανακοίνωση της Μπέρνλι δικαίωσε τις προσδοκίες. Η επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου παρουσίασε μια πολύ γνωστή σκηνή από τη δημοφιλή τηλεοπτική κωμική σειρά Brooklyn Nine-Nine, όπου οι ύποπτοι σε μια ομάδα της αστυνομίας καλούνται να τραγουδήσουν το «I Want It That Way» των Backstreet Boys, μια τακτική που χρησιμοποιείται για τον εντοπισμό του δράστη ενός εγκλήματος. 

Στο συναρπαστικό βίντεο που κυκλοφόρησε από την Μπέρνλι, κάθε ύποπτος τραγουδά εκ περιτροπής ένα μέρος του εμβληματικού τραγουδιού, με τον Νέιθαν Ρέντμοντ να απεικονίζεται ως «νούμερο πέντε», μιμούμενος σιωπηλά το μέρος του. 

Καθώς το βίντεο εκτυλίσσεται, το «νούμερο πέντε» τελικά προσδιορίζεται ως το επίκεντρο και εκείνη τη στιγμή αποκαλύπτεται το πρόσωπο του Νέιθαν Ρέντμοντ, κάνοντας επίσημη τη μεταγραφή του στην αγγλική ομάδα. Σε μια εγκάρδια τελική παρατήρηση, ο Ρέντμοντ αναφωνεί: «Έχω υπογράψει για την Μπέρνλι, πάμε «κλάρετς».

Η Ρέντμοντ επιστρέφει στην Premier League

Ο Ρέντμοντ αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στην τουρκική Μπεσίκτας, σκοράροντας πέντε γκολ και σημειώνοντας πέντε ασίστ σε 25 συμμετοχές στη Super Lig. 

Στο κόλπο και η Τσέλσι για την απόκτηση του Εμπαπέ!
PREMIER LEAGUE

13:18 - 22.07.2023

Στο κόλπο και η Τσέλσι για την απόκτηση του Εμπαπέ!

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει προκύψει από ομάδες για την απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ, μετά την απόφαση της Παρί να του βάλει πωλητήριο. Μία εξ αυτών είναι και η Τσέλσι η οποία παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώην παίκτης της Νόριτς και της Σαουθάμπτον είχε αρκετές προτάσεις τόσο από Ευρώπη όσο και από την Σαουδική Αραβία, αλλά το πρότζεκτ της Μπέρνλι και ο Βινσέντ Κομπανί φαίνεται πως τον έπεισαν να επιστρέψει στην Premier League.