Η Μπάγερν Μονάχου σκέφτεται να «κλέψει» τον Φαμπίνιο από την Αλ Ιτιχάντ

Φαμπίνιο

i

©PrtScr

Η Μπάγερν Μονάχου σκέφτεται να «κλέψει» τον Φαμπίνιο από την Αλ Ιτιχάντ

Κώστας Τσιακλής 22:48 - 21.07.2023

Η Μπάγερν Μονάχου εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να κινηθούν για την απόκτηση του Φαμπίνιο από τη Λίβερπουλ και να τον «κλέψουν» από την Αλ Ιτιχάντ.

Η Λίβερπουλ συμφώνησε με την Αλ Ιτιχάντ για την παραχώρηση του Φαμπίνιο ωστόσο η Μπάγερν Μονάχου εξετάζει την περίπτωση να μπει «σφήνα» για την απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου.

Ο Φαμπίνιο είναι ένας από τους δύο παίκτες της Λίβερπουλ που βρίσκονται μια ανάσα μακριά από την έξοδο από το «Άνφιλντ». Τόσο αυτός, όσο και ο αρχηγός, Τζόρνταν Χέντερσον, συμφώνησαν για να μεταγραφούν στη Σαουδική Αραβίας (ο πρώτος στην Αλ Ιτιχάντ και ο δεύτερος στην Αλ Ετιφάκ του Στίβεν Τζέραρντ).

Η Αλ Ιτιχάντ πρόσφερε στη Λίβερπουλ περίπου 46 εκατομμύρια ευρώ και οι «κόκκινοι» έδωσαν το πράσινο φως για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Μάλιστα ο Φαμπίνιο είχε μείνει και εκτός αποστολής για την προετοιμασία της ομάδας στη Γερμανία. Εκεί που έμοιαζαν να κυλούν όλα ομαλά για την Αλ Ιτιχάντ, ο δημοσιογράφος του γερμανικού Sky Sports, Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, έκανε γνωστό πως την περίπτωση του Βραζιλιάνου χαφ εξετάζει πολύ στενά η Μπάγερν Μονάχου.

Οι «Βαυαροί» θεωρούν πως ο παίκτης ταιριάζει στο προφίλ της ομάδας ενώ οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν εξαιρετικές σχέσεις με τον ατζέντη του, Ζόρζε Μέντες. Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως η Λίβερπουλ θέλει το θέμα με τον Φαμπίνιο να λήξει άμεσα.

Ο Φαμπίνιο βρίσκεται στη Λίβερπουλ από το 2018 όταν και αποκτήθηκε με 45 εκατομμύρια ευρώ από τη Μονακό. Ο Βραζιλιάνος ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές σε όλες τις μεγάλες επιτυχίες του συλλόγου και κατέγραψε συνολικά 219 συμμετοχές, με απολογισμό 11 γκολ και 10 ασίστ.

Η Λίβερπουλ ενδιαφέρεται για τον Βεράτι - Στο κόλπο και η Ατλέτικο Μαδρίτης
PREMIER LEAGUE

15:25 - 20.07.2023

Η Λίβερπουλ ενδιαφέρεται για τον Βεράτι - Στο κόλπο και η Ατλέτικο Μαδρίτης

Η Λίβερπουλ θα ψάξει ενίσχυση μετά τις επικείμενες αποχωρήσεις των Χέντερσον και Φαμπίνιο και φέρεται να έχει βάλει στο στόχαστρο της τον Μάρκο Βεράτι της Παρί Σεν Ζερμέν. Στο κόλπο της απόκτησης του είναι και η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Την περασμένη χρονιά ο Φαμπίνιο δεν ήταν στα καλύτερα του και αυτό συνέβαλε στην κακή χρονιά που εν τέλει είχε η Λίβερπουλ, τερματίζοντας στην 5η θέση. Ο 29χρονος αγωνίστηκε σε 49 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και είχε δύο ασίστ. Αν αποχωρήσει τότε θα φύγει ως κάτοχος επτά τροπαίων με τους «κόκκινους».