Οριστικό: Πήρε την απόφαση για το μέλλον του ο Κέιν!

Χάρι Κέιν

i

© Photo by Paul Kane/Getty Images

Οριστικό: Πήρε την απόφαση για το μέλλον του ο Κέιν!

Οι Times αποκάλυψαν πως ο Χάρι Κέιν έχει πάρει την απόφαση του για το μέλλον του. Και είναι οριστική...

Η Μπάγερν εντείνει τις προσπάθειες της, ώστε να πείσει την Τότεναμ να παραχωρήσει τον Χάρι Κέιν. Πριν από μερικές ημέρες υπέβαλε την δεύτερη προσφορά της ύψους 80 εκατομμυρίων ευρώ συν μπόνους για την απόκτηση του υψηλόσωμου στράικερ, η οποία, όπως και η πρώτη προσφορά, απορρίφθηκε από τα «σπιρούνια», καθώς οι απαιτήσεις των τελευταίων φτάνουν μέχρι και τα 140 εκατομμύρια ευρώ για τον Άγγλο διεθνή επιθετικό.

Από τη μία οι Λονδρέζοι που κάνουν ότι μπορούν για να κρατήσουν τη «σημαία» τους και από την άλλη οι πρωταθλητές Γερμανίας που θέλουν διακαώς να αποκτήσουν έναν εκ των κορυφαίων επιθετικών στον κόσμο. Τι θέλει όμως ο ίδιος ο παίκτης; Οι «Times» δίνουν την απάντηση στο εν λόγω ερώτημα.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του γνωστού βρετανικού Μέσου, ο Άγγλος επιθετικός έχει πάρει την απόφαση του όσον αφορά το μέλλον του. Και είναι οριστική. Ο 29χρονος άσος λοιπόν φέρεται να έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από την Τότεναμ, καθώς θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπάγερν Μονάχου.

Έτσι, ο Χάρι Κέιν δεν έχει σκοπό να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τα «σπιρούνια», διότι είναι διατεθειμένος -αν χρειαστεί- να κάνει υπομονή για να πάει στους Βαυαρούς ως ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι. Αυτό που μένει να φανεί, είναι αν θα μετακομίσει στο Μόναχο από αυτό το καλοκαίρι, καθώς η Μπάγερν ιδανικά θα ήθελε να τον έχει στο ρόστερ της τη νέα σεζόν, ή αν το deal θα γίνει του χρόνου.