Ανακοίνωσε Κιμ Μιν-Τζάε η Μπάγερν

Κιμ Μιν-Τζάε

i

© FC Bayern München

Ανακοίνωσε Κιμ Μιν-Τζάε η Μπάγερν

Την απόκτηση του 26χρονου κεντρικού αμυντικού, Κιμ Μιν-Τζάε, ανακοίνωσε επίσημα η Μπάγερν Μονάχου.

Παίκτης της Μπάγερν Μονάχου -και με κάθε επισημότητα πλέον- είναι ο Κιμ Μιν-Τζάε, με τους Βαυαρούς να ανακοινώνουν την απόκτηση του κορυφαίου αμυντικού της Serie A για τη σεζόν 2022-23. Ο Νοτιοκορεάτης άσος υπέγραψε συμβόλαιο με τους Γερμανούς έως το 2028.

Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ, το κόστος της μεταγραφής έφτασε περίπου τα 60 εκατομμύρια ευρώ, ενώ υπενθυμίζεται ότι για την απόκτηση του 26χρονου στόπερ είχε κινηθεί και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Την περσινή σεζόν που οι «παρτενοπέι» έφτασαν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 33 χρόνια εκείνος ήταν βασικός και αναντικατάστατος, πραγματοποιώντας 45 συμμετοχές.

Η ανακοίνωση της Μπάγερν:

«Η Μπάγερν υπέγραψε τον Κιμ Μιν-Τζάε. Ο εθνικός αμυντικός της Νότιας Κορέας προέρχεται από τη Νάπολι και έχει υπογράψει με τους πρωταθλητές Γερμανίας μέχρι τις 30 Ιουνίου 2028. Θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 3.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Μπάγερν, Γιαν-Κρίστιαν Ντρίζεν, είπε: "Ο Κιμ έκανε μια σπουδαία χρονιά, κέρδισε το ιταλικό πρωτάθλημα με τη Νάπολι και ψηφίστηκε ως ο καλύτερος αμυντικός στη Serie A. Εντυπωσιάζει με τη φυσική του παρουσία καθώς και με τη νοοτροπία και την ταχύτητά του. Είμαστε χαρούμενοι που μπορεί να ξεκινήσει αμέσως την προετοιμασία και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα εμπνεύσει τους οπαδούς μας με το στυλ παιχνιδιού του».

Κιμ Μιν-Τζάε: "Η Μπάγερν είναι το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή. Πραγματικά ανυπομονώ για όλα όσα με περιμένουν στο Μόναχο. Για μένα σημαίνει μια νέα αρχή, θα συνεχίσω να εξελίσσομαι εδώ. Στις συζητήσεις με τον σύλλογο, μου έγινε ξεκάθαρο από την αρχή πόσο μεγάλο είναι το ενδιαφέρον για εμένα. Ο πρώτος μου στόχος είναι να κάνω πολλά παιχνίδια. Επιπλέον, θέλω να κερδίσω όσο το δυνατόν περισσότερους τίτλους".

Στη λίστα της Μπάγερν ο Κοτάρσκι!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:40 - 17.07.2023

Στη λίστα της Μπάγερν ο Κοτάρσκι!

Έγκυρος Γερμανός ρεπόρτερ αναφέρει ότι η Μπάγερν έχει στη λίστα της τον διεθνή με τους Νέους της Κροατίας, γκολκίπερ του ΠΑΟΚ Ντομινίκ Κοτάρσκι, αλλά δεν έχει πάρει ακόμα απόφαση για το αν θα καταθέσει πρόταση.

Γεννημένος στο Tongyeong, ο Κιμ Μιν-Τζάε ξεκίνησε την καριέρα του το 2016 με την τρίτη κατηγορία Gyeongju KHNP FC στη γενέτειρά του, Νότια Κορέα. Αφού μετακόμισε στον σύλλογο της πρώτης κατηγορίας Jeonbuk, πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος εκεί δύο φορές. Ήρθε στην SSC Napoli στη Serie A το περασμένο καλοκαίρι μέσω του Beijing Guoan στην Κίνα, όπου τερμάτισε δεύτερος, και του παραδοσιακού τουρκικού συλλόγου Fenerbahce Istanbul. Κατέκτησε το ιταλικό πρωτάθλημα με τη Napoli αυτή τη σεζόν και συμμετείχε σε 45 αγώνες (δύο γκολ). Με την εθνική ομάδα έχει πραγματοποιήσει 49 συμμετοχές, σημειώνοντας τρία γκολ. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Δεκεμβρίου, αυτός και η ομάδα του έφτασαν στους 16 και ξεκίνησε στα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια».