Στη λίστα της Μπάγερν ο Κοτάρσκι!

Στη λίστα της Μπάγερν ο Κοτάρσκι!

Κώστας Τσιακλής 20:40 - 17.07.2023 / Ανανεώθηκε: 21:02 - 17.07.2023

Έγκυρος Γερμανός ρεπόρτερ αναφέρει ότι η Μπάγερν έχει στη λίστα της τον διεθνή με τους Νέους της Κροατίας, γκολκίπερ του ΠΑΟΚ Ντομινίκ Κοτάρσκι, αλλά δεν έχει πάρει ακόμα απόφαση για το αν θα καταθέσει πρόταση.

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Ντομινίκ Κοτάρσκι, σύμφωνα με το γερμανικό Sky Sport βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Μπάγερν Μονάχου. Πάντως ο νούμερο ένας στόχος των «Βαυαρών» παραμένει ο Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι της Βαλένθια.

Η Μπάγερν Μονάχου ψάχνει για νέο αίμα κάτω από τα δοκάρια αφού ο Γιαν Ζόμερ φέρεται να έχει συμφωνήσει με την Ίντερ ενώ ο Μάνουελ Νόιερ παραμένει εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω του τραυματισμού του που προκλήθηκε όταν έκανε σκι τον περασμένο Δεκέμβριο. Σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο του γερμανικού Sky Sport, Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, στη λίστα των «Βαυαρών» βρίσκεται και ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Ντομινίκ Κοτάρσκι.

Όπως αναφέρει ο Γερμανός ρεπόρτερ ο Κοτάρσκι είναι ένα από τα ονόματα που έχουν υψηλό βαθμό από τους ιθύνοντες της Μπάγερν Μονάχου και η περίπτωση του αυτή τη στιγμή συζητιέται στο εσωτερικό του συλλόγου. Ο Κροάτης γκολκίπερ είναι ένας από τους πιθανούς νέους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Τόμας Τούχελ ωστόσο η νούμερο ένα επιλογή παραμένει ο Γκιόργκι Μαμαρντσβίλι της Βαλένθια.

Ο Γεωργιανός κατέγραψε 42 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις την περασμένη σεζόν ενώ είναι ενεργό μέλος στην Εθνική του ομάδα. Ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, είχε αναφέρει πρόσφατα πως η συμφωνία θα καθοριστεί από το ποσό που θα ζητήσει η Βαλένθια για να τον παραχωρήσει.

Ο Κοτάρσκι ανήκει στον ΠΑΟΚ από το περασμένο καλοκαίρι, όταν αγοράστηκε με περίπου δύο εκατομμύρια ευρώ από τη Γκόριτσα. Ο 23χρονος άσος είχε μια γεμάτη σεζόν αφού αγωνίστηκε σε 41 αγώνες του «δικέφαλου του βορρά» σε όλες τις διοργανώσεις. Επιπλέον έδωσε το παρών του στο Euro κάτω των 21 ετών και έπαιξε σε δύο αναμετρήσεις της Εθνικής Κροατίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως τον περασμένο μήνα είχε αναφερθεί πως για τον Κροάτη ενδιαφέρεται και η Θέλτα. Τότε έγινε λόγος πως ο ΠΑΟΚ δεν θα θέλει να πουλήσει τον Κοτάρσκι εκτός αν υπάρχει κάποια εξωπραγματική προσφορά.