Στο στόχαστρο της Τζένοα ο Νάρεϊ – Η πρόταση των Ιταλών

Ο Νάρεϊ σκόραρε κόντρα στη Βέστερλο.

i

©intime

Στο στόχαστρο της Τζένοα ο Νάρεϊ – Η πρόταση των Ιταλών

Γιώργος Σακελλαρίου 21:11 - 16.07.2023 / Ανανεώθηκε: 21:22 - 16.07.2023

Τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Γερμανός εξτρέμ του ΠΑΟΚ Κάλεντ Νάρεϊ είναι στη λίστα της Τζένοα.

Μεταγραφικό σενάριο από την Ιταλία για τον Κάλεντ Νάρεϊ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην ιστοσελίδα «calciomercato.it», ο Γερμανός εξτρέμ βρίσκεται στο στόχαστρο της Τζένοα. Η ομάδα της Γένοβας κέρδισε την άνοδο στη Serie A κι αναζητεί παίκτες για να ενισχυθεί και να παραμείνει στα σαλόνια του ιταλικού ποδοσφαίρου. Ο ΠΑΟΚ, βέβαια, στην παρούσα φάση δεν συζητά καν το ενδεχόμενο του Νάρεϊ, που είναι από τους πλέον ποιοτικούς του παίκτες και έχει αριθμούς σε γκολ και ασίστ. Ακόμα και στο σημερινό φιλικό με τη Βέστερλο κι ενώ έχει επιστρέψει από πρόβλημα υγείας που τον άφησε εκτός στην τελική ευθεία του περασμένου πρωταθλήματος, είχε γκολ κι ασίστ.

Ειδικά, μάλιστα, με τα ποσά που αναφέρουν οι Ιταλοί, 1,5 εκατ. ευρώ συν 500.000 ευρώ μπόνους, μοιάζει απίθανο να πειστεί ο ΠΑΟΚ. Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Νέο όνομα για τη Τζένοα. Για το δεξί φτερό ο Γερμανός Νάρεϊ. Πίσω στη Serie A μετά από μόλις ένα χρόνο, η Τζένοα θέλει να φτιάξει μια ομάδα ικανή να πετύχει την παραμονή και ίσως να προσπαθήσει να είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος.

Στη μεσαία γραμμή, οι rossoblu σκέφτονται τον Μιρέτι από τη Γιουβέντους, τον Ταμέζε από τη Βερόνα κλαι τον Τουρέ από την Πίζα. Στην επίθεση εξετάζεται η επιστροφή του Πιάτεκ. Αντίθετα, στο δεξί άκρο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Calciomercato.it, η Τζένοα ενδιαφέρεται για τον Κάλεντ Νάρεϊ.

Το ντεμπούτο του Καρασκάλ στη θέση του Χάμες, το τακουνάκι και η νίκη εναντίον του Πινέδα και το γκολ κόντρα στον Χουάνγκ! (vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:09 - 16.07.2023

Το ντεμπούτο του Καρασκάλ στη θέση του Χάμες, το τακουνάκι και η νίκη εναντίον του Πινέδα και το γκολ κόντρα στον Χουάνγκ! (vids)

Ο Κολομβιανός Χόρχε Καρασκάλ που θέλει ο ΠΑΟΚ έχει αντιμετωπίσει τον Πινέδα της ΑΕΚ και τον Χουάνγκ του Ολυμπιακού. Είναι συμπαίκτης, παράλληλα, με τον πρώην άσο των Πειραιωτών Χάμες Ροντρίγκες.

Είναι ένας Γερμανός εξτρέμ, με καταγωγή από το Τογκό, γεννημένος το 1994 που σήμερα αγωνίζεται στην Ελλάδα για τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Έχοντας μεγαλώσει ποδοσφαιρικά σε Μπάγερ Λεβερκούζεν και Μπορούσια Ντόρτμουντ, ο σύλλογος της Λιγουρίας είναι έτοιμος να κάνει μια συνολική προσφορά 2 εκατομμυρίων ευρώ γι’ αυτόν: 1,5 εκατομμύριο σταθερό ποσό και 500.000 ευρώ σε μπόνους για να προσπαθήσει να πείσει τους Έλληνες να τον πουλήσουν . Ωστόσο, υπάρχει ανταγωνισμός από γερμανικές, ολλανδικές και τουρκικές ομάδες».