Τούχελ: «Ο Μανέ έχει συμβόλαιο και θέλει να μείνει αλλά πολλά μπορούν να συμβούν»

Τόμας Τούχελ - Σάντιο Μανέ

Τούχελ: «Ο Μανέ έχει συμβόλαιο και θέλει να μείνει αλλά πολλά μπορούν να συμβούν»

Κώστας Τσιακλής 10:45 - 16.07.2023

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Τόμας Τούχελ, δήλωσε πως ο Σάντιο Μανέ έχει συμβόλαιο και θέλει να μείνει στην ομάδα ωστόσο στο ποδόσφαιρο πολλά μπορούν να συμβούν.

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Τόμας Τούχελ, αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν την ομάδα του αυτή τη στιγμή στη μεταγραφική περίοδο. Μεταξύ άλλων ανέφερε πως ο Σάντιο Μανέ έχει συμβόλαιο και θέλει να μείνει ενώ απέφυγε να δώσει κάποια συγκεκριμένη απάντηση για τον Χάρι Κέιν.

Η Μπάγερν Μονάχου θέλει να αφήσει πίσω της μια σχετικά μέτρια χρονιά και με την κατάλληλη ενίσχυση να βρεθεί ξανά στην κορυφή της Γερμανίας αλλά και της Ευρώπης. Ο προπονητής της ομάδας, Τόμας Τούχελ, μίλησε για ανοικτά ζητήματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο μεταγραφικό παζάρι, σχολιάζοντας τις περιπτώσεις των Κέιν, Μανέ, Κιμ και άλλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τόμας Τούχελ: 

Το πρώτο πράγμα που είχε προφανώς να σχολιάσει ήταν η περίπτωση του Χάρι Κέιν, η οποία ενδιαφέρει έντονα τους «Βαυαρούς». Ο Γερμανός τεχνικός δεν έδωσε κάποια συγκεκριμένη απάντηση αφού είπε τα εξής: «Δεν θα σχολιάσω παίκτες που δεν έχουν συμβόλαιο μαζί μας αλλά κοιτάζουμε σε αυτή τη θέση. Αν είμαστε πεπεισμένοι ότι ένας παίκτης θα μας βοηθήσει, τότε θα τα δώσουμε όλα».

Ακολούθως μίλησε για τον Σάντιο Μανέ που σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα βρίσκεται εκτός των βασικών του πλάνων. Ο Τούχελ ξεκαθάρισε πως ο Μανέ θέλει να μείνει ωστόσο στο ποδόσφαιρο μπορούν να συμβούν πολλά. «Έχουμε ένα σχηματισμό που το κάνει πολύ δύσκολο για τον Σάντιο. Το ξέρει και ο παίκτης. Ο Μανέ έχει συμβόλαιο και θέλει να μείνει. Και αυτό το σεβόμαστε αλλά είναι μόνο η πρώτη μέρα της προπόνησης και πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στους Γκορέτσκα και Γκράβενμπερχ που επίσης το μέλλον είναι αβέβαιο. Για τους δύο μέσους είπε: «Και οι δύο έχουν συμβόλαια μαζί μας. Ο Ράιαν είναι στον ρόλο του διεκδικητή. Πρέπει να βγάλει το καλύτερο από αυτόν τον ρόλο. Ο Λεόν είχε μια μη ικανοποιητική τελική φάση. Με την κατάσταση του περιμένουμε πολλά από αυτόν. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός».

Η Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Χούλιαν Άλβαρες ως εναλλακτική του Χάρι Κέιν
BUNDESLIGA

21:46 - 15.07.2023

Η Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Χούλιαν Άλβαρες ως εναλλακτική του Χάρι Κέιν

Η Μπάγερν Μονάχου εξετάζει εναλλακτικές επιλογές για τον Χάρι Κέιν εάν ο Άγγλος διεθνής επιλέξει να μείνει στην Τότεναμ, η Μάντσεστερ Σίτι με τον Χούλιαν Αλβάρες.

Τέλος σχολίασε εμμέσως την απόκτηση του Κιμ Μιν Γιάε από τη Νάπολι ωστόσο δεν θέλησε να κατονομάσει τον ποδοσφαιριστή προτού ανακοινωθεί. «Θέλουμε να αντικαταστήσουμε τον Ερναντές και δεν είναι μεγάλο μυστικό ποιος πρέπει να είναι αυτός…Δεν θα ονομάσω το όνομα τώρα γιατί αυτό μερικές φορές δεν βοηθά. Θα προσπαθήσουμε να το ανακοινώσουμε τις επόμενες μέρες», δήλωσε ο Τούχελ.