Δεν πάει στην προετοιμασία της Λίβερπουλ ο Φαμπίνιο - «Κλείνει» η συμφωνία με την Αλ Ιτιχάντ

Φαμπίνιο

i

©PrtScr

Δεν πάει στην προετοιμασία της Λίβερπουλ ο Φαμπίνιο - «Κλείνει» η συμφωνία με την Αλ Ιτιχάντ

Κώστας Τσιακλής 13:53 - 15.07.2023 / Ανανεώθηκε: 13:56 - 15.07.2023

Ο Φαμπίνιο δεν θα ταξιδέψει στη Γερμανία με την υπόλοιπη αποστολή της Λίβερπουλ. Ο Βραζιλιάνος μέσος όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Ιτιχάντ του Καρίμ Μπενζεμά και του Ενγκολό Καντέ.

Ο Φαμπίνιο δεν θα ταξιδέψει με την αποστολή της Λίβερπουλ στη Γερμανία για το κύριο μέρος της προετοιμασία της ομάδας. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ αναμένεται ότι θα πουληθεί στην Αλ Ιτιχάντ μετά τη μεγάλη πρόταση των Σαουδάραβων και θα γίνει συμπαίκτης των Καρίμ Μπενζεμά και Ενγκολό Καντέ. Κανονικά στο ταξίδι ο Χέντερσον.

Οι εξελίξεις στο «στρατόπεδο» της Λίβερπουλ τρέχουν με τους Τζόρνταν Χέντερσον και Φαμπίνιο να προσελκύουν το ενδιαφέρον από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας. Ο τελευταίος ανακοινώθηκε πως δεν θα ταξιδέψει με την αποστολή των «κόκκινων» στη Γερμανία, όπου θα πραγματοποιηθεί το κύριο μέρος της προετοιμασίας τους.

Αυτό γιατί σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Αγγλία, η Αλ Ιτιχάντ έχει καταθέσει πρόταση περίπου 46 εκατομμυρίων ευρώ στη Λίβερπουλ για την απόκτηση του Βραζιλιάνου αμυντικού χαφ. Ο ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει σε προσοπικούς όρους με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας και έτσι η μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί. Αν τελικά αυτή πραγματοποιηθεί τότε η Λίβερπουλ θα βγει στην αγορά για νέο αμυντικό μέσο.

Ο Φαμπίνιο βρίσκεται στη Λίβερπουλ από το 2018 όταν και αποκτήθηκε με 45 εκατομμύρια ευρώ από τη Μονακό. Ο Βραζιλιάνος ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές σε όλες τις μεγάλες επιτυχίες του συλλόγου και κατέγραψε συνολικά 219 συμμετοχές, με απολογισμό 11 γκολ και 10 ασίστ. Αν αποχωρήσει τότε θα φύγει ως κάτοχος επτά τροπαίων με τους «κόκκινους».

Κανονικά στην αποστολή ο Χέντερσον

Την ίδια ώρα ο Τζόρνταν Χέντερσον θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή της Λίβερπουλ. Ο Άγγλος μέσος συμφώνησε με την Αλ Ετιφάκ του Στίβεν Τζέραρντ ωστόσο για την ώρα όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι δύο ομάδες δεν βρίσκονται κοντά σε κάποια συμφωνία.

Αναλυτικά η αποστολή της Λίβερπουλ για τη Γερμανία: Άλισον, Γκόμεζ, Φαν Ντάικ, Κονατέ, Τιάγκο, Λουίς Ντίαζ, Σομποσλάι, Νούνιεζ, ΜακΆλιστερ, Σαλάχ, Αντριάν, Χέμτερσον, Χάκπο, Ζότα, Τσιμίκας, Ρόμπερτσον, Μάτιπ, Μπάιτσετιτς, Φίλιπς, Κέλεχερ, Αλεξάντερ Άρνολντ, Πιταλούγκα, Μπράντλεϊ, Κλαρκ, Ντόουκ, Φράεντορφ, Γιάρος, Κούμας, ΜακΚόνελ, Μροζέκ, Κουάνσαχ, Σκάνλον.