Ο Χέντερσον ήρθε σε προφορική συμφωνία με την Αλ Ετιφάκ

Νεϊμάρ - Τζόρνταν Χέντερσον

i

©Intime

Ο Χέντερσον ήρθε σε προφορική συμφωνία με την Αλ Ετιφάκ

Ο Τζόρνταν Χέντερσον έχει έρθει σε συμφωνία με την Αλ Ετιφάκ και το μόνο που απομένει για να επισημοποιηθεί η μεταγραφή του είναι να συμφωνήσει και η Λίβερπουλ.

Ο Τζόρνταν Χέντερσον αποδέχτηκε την πρόταση της Αλ Ετιφάκ και το μόνο που απομένει για να επισημοποιηθεί η μεταγραφή του είναι να συμφωνήσει και η Λίβερπουλ

Ο ομάδα από τη Σαουδική Αραβία ήλπιζε να αποκτήσει τον 33χρονο μέσο ως ελεύθερο, αλλά η Λίβερπουλ απαιτεί 20 εκατομμύρια ευρώ. Ο Χέντερσον έχει συμφωνήσει προφορικά επί της αρχής με την πρόταση του Αλ Ιτιφάκ και αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, ο Άγγλος ποδοσφαιριστής πρόκειται να βάλει τέλος στη 12ετή θητεία του στο «Άνφιλντ». 

Ο Άγγλος διεθνής είχε συνομιλίες την Πέμπτη (13/7) με τον Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος έχει υπογράψει δύο χαφ αυτό το καλοκαίρι, τον Ντόμινικ Σόμποσλαϊ και τον Αλέξις Μακ Άλιστερ και επιδίωκε έναν τρίτο ακόμη και πριν από το ενδιαφέρον της Αλ Ετιφάκ για τον Χέντερσον

Ο Ρομέο Λάβια είναι στη λίστα της Λίβερπουλ, αλλά δεν έχει γίνει ακόμη επίσημη προσφορά για τον παίκτη της Σαουθάμπτον, ενώ επίσης οι «Reds» εξετάζουν και άλλες επιλογές. 

Ο Χέντερσον κατέγραψε 43 εμφανίσεις με τη φανέλα της Λίβερπουλ την περασμένη σεζόν, ο οποίος έχει ακόμη δύο χρόνια συβόλαιο με την ομάδα. Αξίζει να σημειωθεί πως προπονητής στην Αλ Ετιφάκ είναι ο πρώην συμπαίκτης του στη Λίβερπουλ, Στίβεν Τζέραρντ. 

Ο Χέντερσον βρίσκεται στη Λίβερπουλ από τον Ιούλιο του 2011, όταν και αποκτήθηκε με 18 εκατομμύρια ευρώ από τη Σάντερλαντ. Ο αρχηγός έχει φτάσει μέχρι στιγμής τις 492 συμμετοχές και έχει απολογισμό 33 γκολ και 61 ασίστ. Την περασμένη περίοδο είχε 43 εμφανίσεις και τρεις ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Επιπλέον κατάφερε να σηκώσει όλα τα πιθανά τρόπαια πλην του Europa League.