Ανακοινώθηκε από την Έβερτον ο βιονικός Άσλεϊ Γιανγκ

Άσλεϊ Γιανγκ

i

©EvertonFC

Ανακοινώθηκε από την Έβερτον ο βιονικός Άσλεϊ Γιανγκ

Κώστας Τσιακλής 15:35 - 13.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:35 - 13.07.2023

Ο Άσλεϊ Γιανγκ παρά την ηλικία του θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Premier League και τη νέα σεζόν αφού ανακοινώθηκε από την Έβερτον.

Ο Άσλεϊ Γιανγκ συνεχίζει ακάθεκτος την καριέρα του στην Premier League, ακόμα και στα 38 του χρόνια. Ο Άγγλος μπακ ανακοινώθηκε από την Έβερτον, με την οποία θα αγωνίζεται μέχρι τον Ιούνιο του 2024.

Ο Γιανγκ έγινε κυρίως γνωστός από το 9ετές πέρασμα του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ωστόσο αγωνίστηκε επίσης σε Γουότφορντ, Άστον Βίλα και Ίντερ. Τις τελευταίες δύο σεζόν βρισκόταν στο «Villa Park» και είχε 32 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας και ένα γκολ στην εντός έδρας ισοπαλία με τη Νότιγχαμ Φόρεστ (1-1).

Στους «χωριάτες» είχε παίξει και στο παρελθόν και έτσι έφτασε τις 247 εμφανίσεις με το σύλλογο. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιανγκ έχει πραγματοποιήσει 422 συμμετοχές μέχρι σήμερα στην Premier League και βρίσκεται στην 32η θέση της σχετικής κατάταξης. Ψηλά είναι στη λίστα και με τις ασίστ αφού βρίσκεται στην 15η θέση με 71.

Οι πρώτες δηλώσεις του Άσλεϊ Γιανγκ ως παίκτης της Έβερτον:

«Είμαι χαρούμενος που είμαι παίκτης της Έβερτον και που ήρθα σε αυτόν τον τεράστιο σύλλογο. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν και το να περπατήσω στο Goodison Park θα είναι ένα απίστευτο συναίσθημα που θα ακούσω τους παθιασμένους οπαδούς πίσω μου.

Ο προπονητής ήταν σημαντικός για τη μεταγραφή μου. Τον ξέρω και ξέρω πώς είναι το πάθος και η επιθυμία του. Η ειλικρίνειά του, η θέλησή του να δουλέψει σκληρά και η πείνα του για το παιχνίδι είναι απαράμιλλη.

Ξέρω ότι τα πράγματα δεν πήγαν πολύ καλά για την Έβερτον τις τελευταίες δύο σεζόν, αλλά η φιλοδοξία του προπονητή, μιλώντας μαζί του και ακούγοντας το τι θέλει να κάνει για να αλλάξει τον σύλλογο, ήταν βασικός παράγοντας στην απόφασή μου.

Ο άλλος είναι το μέγεθος της Έβερτον. Είναι ένα τεράστιο κλαμπ και η βάση των οπαδών είναι ένα μια από τις καλύτερες. Το να τους έχω πίσω μου είναι μια φανταστική ευκαιρία. Χαίρομαι που έχω την ευκαιρία να είμαι εδώ και θέλω απλώς να ξεκινήσω τώρα».