Ο Γουίλιαν φτάνει Ολυμπιακό μέσω Νότιγχαμ σύμφωνα με τους Άγγλους

Ο Γουίλιαν

i

©print screen

Ο Γουίλιαν φτάνει Ολυμπιακό μέσω Νότιγχαμ σύμφωνα με τους Άγγλους

Δημήτρης Χούπης 14:07 - 13.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:09 - 13.07.2023

Όπως αναφέρει αγγλικό δημοσίευμα η Νότιγχαμ έχει κάνει πρόταση στον Γουίλιαν, έχοντας μέσα στο συμβόλαιο σαν όρο να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Ένα σενάριο που συνδέει τη Νότιγχαμ, τον Ολυμπιακό και τον Γουίλιαν έβγαλε στη φόρα η Evening Standard. Πιο αναλυτικά όπως αναφέρει το αγγλικό μέσο, η Φόρεστ είναι αισιόδοξη πως μπορεί να αποκτήσει τον Βραζιλιάνο ως ελεύθερο.

Εκτός από την ομάδα του Στιβ Κούπερ ενδιαφέρον έχει δείξει και η Φούλαμ, στην οποία ο 34χρονος αγωνιζόταν ως δανεικός την περασμένη σεζόν. Η αναφορά λοιπόν κάνει λόγο για καλύτερη πρόταση της Νότιγχαμ από την ομάδα του Λονδίνου, στην οποία υπάρχει και ένας όρο που συνδέεται με τον Ολυμπιακό. Ποιο είναι αυτό; Να τελειώσει την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους». 

Τη φετινή σεζόν ο Βραζιλιάνος έπαιζε με τη φανέλα των «κότατζερς», με τους οποίους πέντε γκολ και πέντε ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.  Ο 34χρονος έχει παίξει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στην Premier League. Με την Τσέλσι είχε πάνω από 300 συμμετοχές, έχοντας κατακτήσει μάλιστα δύο πρωταθλήματα, ένα κύπελλο Αγγλίας, ένα Carabao Cup και ένα Europa League. Εκτός από τους «μπλε» έχει αγωνιστεί και σε άλλη ομάδα του Λονδίνου, την Άρσεναλ, με την οποία όμως είχε μόλις 37 εμφανίσεις. 

Ακόμη έχει φορέσει και τη φανέλα της Σαχτάρ Ντόνετσκ, της Κορίνθιανς, της Μαουαένσε και της Ανζί. Ενώ με την Εθνική Βραζιλίας έχει εβδομήντα συμμετοχές και μία κατάκτηση Copa America