«Παρακολουθεί δεξιό μπακ από τη Σάντος ο Ολυμπιακός»

Ζοάο Λούκας

i

©print screen

«Παρακολουθεί δεξιό μπακ από τη Σάντος ο Ολυμπιακός»

Δημήτρης Χούπης 10:48 - 13.07.2023 / Ανανεώθηκε: 10:48 - 13.07.2023

Όπως αναφέρει δημοσίευμα από τη Βραζιλία ο Ολυμπιακός παρακολουθεί έναν δεξιό μπακ από τη Σάντος τον Ζοάο Λούκας.

Ο Ολυμπιακός μετά την απόκτηση του Βιθέντε Ιμπόρα και του Κίνι, συνεχίζει να κάνει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν. Οι «ερυθρόλευκοι» λοιπόν έχουν ως στόχο να πάρουν έναν κεντρικό αμυντικό και έναν σέντερ φορ. 

Ένα νέο δημοσίευμα από τη Βραζιλία λοιπόν αναφέρει ότι η πειραϊκή ΠΑΕ έχει δείξει ενδιαφέρον για δεξιό μπακ από τη Σάντος. Πιο αναλυτικά το «SFC Peixe» υποστηρίζει πως ο Ολυμπιακός έχει στη λίστα του τον Ζοάο Λούκας. Όπως αναφέρει μάλιστα το δημοσίευμα οι «ερυθρόλευκοι» δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ημερών να κάνει και πρόταση στη βραζιλιάνικη ομάδα. 

Ο 25χρονος έχει συμβόλαιο με τη Σάντος μέχρι τον Ιούνιο του 2025 και από την περασμένη σεζόν που αποκτήθηκε από την ομάδα έχει αγωνιστεί σε 21 αγώνες, έχοντας μόλις μία ασίστ. Στο παρελθόν μάλιστα έχει φορέσει τη φανέλα της Κοϊάμπα και της Φλαμένγκο

«Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τον δεξιό μπακ Ζοάο Λούκας από τη Σάντος και ενδέχεται να κάνει πρόταση για τον παίκτη στο μέλλον», αναφέρει συγκεκριμένα το δημοσίευμα. 

Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει αποκτήσει τον Βιθέντε Ιμπόρα, ο οποίος έστειλε το πρώτο του μήνυμα ενόψει της νέας σεζόν, λέγοντας: «Είμαι ευτυχισμένος και ευγνώμων που μου δίνεται η ευκαιρία να υπερασπιστώ αυτόν τον μεγάλο Σύλλογο. Πάμε Ολυμπιακέ!!». 

Την ίδια ώρα έχει αποκτήσει και τον Κίνι, ο οποίος κατά την άφιξή του είχε δηλώσει πως είναι χαρούμενος που θα συνεργαστεί με τον Κορδόν και τον Μαρτίνεθ ξανά. «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και θα βρω ξανά τους Κορδόν και Μαρτίνεθ. Έχω πολύ όρεξη να δουλέψω, να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και να ξεκινήσω τη δουλειά», ήταν τα λόγια του.