Σαλάχ και Ρόμπερτσον έκαναν πλάκα στον μποξέρ Χέντερσον (vid)

Χέντερσον / Ρόμπερτσον

i

©printscreen

Σαλάχ και Ρόμπερτσον έκαναν πλάκα στον μποξέρ Χέντερσον (vid)

Δημήτρης Χούπης 13:01 - 13.07.2023 / Ανανεώθηκε: 13:01 - 13.07.2023

Σαλάχ και Ρόμπερτσον είχαν όρεξη για πλάκα, πειράζοντας τον συμπαίκτη τους, Τζόρνταν Χέντερσον, ο οποίος πριν από λίγες μέρες που είχε ανεβάσει βίντεο κάνοντας μποξ στις διακοπές του.

Η προετοιμασία για τη Λίβερπουλ ξεκίνησε με τους παίκτες της ομάδας να φτάνουν στο Kirkby για τις απαραίτητες εξετάσεις και εργομετρικά. Οι ποδοσφαιριστές των «κόκκινων» ετοιμάζονται ενόψει του καλοκαιρινού του στη Σιγκαπούρη, όπου θα παίξει δύο φιλικά με τη Λέστερ και την Μπάγερν Μονάχου.

Κατά τη διάρκεια των μετρήσεων λοιπόν ο Σαλάχ με τον Ρόμπερτσον είχαν όρεξη να πειράξουν τον συμπαίκτη τους και αρχηγό της ομάδας, Τζόρνταν Χέντερσον. Ο Άγγλος μέσος πριν από λίγες μέρες είχε ανεβάσει φωτογραφίες, όπου κάνει ασκήσεις μποξ. κάτι που έγινε αντικείμενο χλευασμού. 

Οι δύο παίκτες της Λίβερπουλ όταν είδαν σε τι φυσική κατάσταση ήταν ο Χέντερσον άρχισαν το πείραγμα λέγοντας: «Το είδες; Θεέ μου! Δες εδώ», είπε ο Σαλάχ. Ο Σκωτσέζος μπακ από την άλλη είπε: «Ουάου! Τι σώμα! Οφείλεται το μποξ γι' αυτό».

Την ίδια ώρα που η προετοιμασία της Λίβερπουλ έχει ξεκινήσει με τον αρχηγό της, ο Χέντερσον φαίνεται ότι μπορεί να αποχωρήσει από την ομάδα. Συγκεκριμένα η Αλ Ετιφάκ έχει κάνει πρόταση στον Άγγλο μέσο, ο οποίος σε περίπτωση που πάει εκεί θα συναντηθεί ξανά με τον πρώην συμπαίκτη του στους «κόκκινους», Στίβεν Τζέραρντ που είναι προπονητής. 

Η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ μάλιστα ζητάει από την Αλ Ετιφάκ γύρω στα δέκα εκατομμύρια, με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας να θέλει να τον αποκτήσει ως ελεύθερο.