Ο Σαλάχ ξανάσμιξε με τον Τσιμίκα και του φώναξε «ε μαλ@@@»! (vid)

Κώστας Τσιμίκας & Μοχάμεντ Σαλάχ

i

PrtScr

Ο Σαλάχ ξανάσμιξε με τον Τσιμίκα και του φώναξε «ε μαλ@@@»! (vid)

Κώστας Τόπας 13:33 - 11.07.2023 / Ανανεώθηκε: 13:36 - 11.07.2023

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ «στόλισε» τον πολύ καλό του φίλο και συμπαίκτη στη Λίβερπουλ, Κώστα Τσιμίκα μόλις ξανάσμιξαν στο προπονητικό των «Reds».

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες στο «Νησί των Ανέμων» με σκοπό να περάσει χαλαρωτικές στιγμές λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας με τους «Reds». Την περυσινή σεζόν, ο 31χρονος Αιγύπτιος αστέρας είχε επιλέξει ξανά τη ναυαρχίδα των Κυκλάδων για τον καλοκαιρινό του προορισμό και ίσως φαίνεται να τον έχει επηρεάσει η πολύ παρέα με τον συμπαίκτη του στην Αγγλία, Κώστα Τσιμίκα.

Ο Σαλάχ όμως επέστρεψε στο Kirkby για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Λίβερπουλ μετά την ολοκλήρωση των καλοκαιρινών του διακοπών και ο Κώστας Τσιμίκας φαίνεται ότι περίμενε πως και πως τη στιγμή που θα έβλεπε ξανά τον φίλο του.

Ο «Greek Scouser» αφού πήρε φόρα και έκανε άλμα στη συνέχεια έτρεξε να αγκαλιάσει τον πολύ καλό του φίλο, Σαλάχ, ο οποίος, μόλις τον είδε, τον αποκάλεσε με την πιο γνωστή ελληνική λέξη, την οποία γνωρίζει πια πολύ καλά.

Ο Έλληνας αριστερός μπακ και ο Αιγύπτιος επιθετικός τα πηγαίνουν τέλεια από την πρώτη στιγμή που έγιναν συμπαίκτες και το απέδειξαν ξανά.