Η Παρί βγάζει στο «σφυρί» τον Εμπαπέ έναντι 200 ​​εκατ. ευρώ, κατέθεσε ήδη πρόταση η Λίβερπουλ!

Κιλιάν Εμπαπέ

i

©Photo by Jean Catuffe/Getty Images/Ideal Images

Η Παρί βγάζει στο «σφυρί» τον Εμπαπέ έναντι 200 ​​εκατ. ευρώ, κατέθεσε ήδη πρόταση η Λίβερπουλ!

Κώστας Τόπας 13:29 - 07.07.2023

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι διατεθειμένη να αφήσει τον Κιλιάν Εμπαπέ να αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι από την ομάδα, αρκεί να φτάσει στα γραφεία της πρόταση ύψους 200 εκατομμυρίων ευρώ! Η Λίβερπουλ έχει καταθέσει ήδη πρόταση, αλλά ο 24χρονος Γάλλος αστέρας αρνήθηκε μιας κι επιθυμία του είναι να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ.

Συνεχίζεται ο «πόλεμος» της Παρί Σεν Ζερμέν με τον Κιλιάν Εμπαπέ. Αφού ο Γάλλος αστέρας απαρνήθηκε εγγράφως να επεκτείνει το συμβόλαιό του μέχρι το 2025, η απάντηση του προέδρου της ομάδας Αλ Κελαϊφί ήρθε με την πρόταση ότι «δεν θα φύγει ποτέ δωρεάν» . Το επόμενο βήμα για τον παριζιάνικο σύλλογο ήταν να το διαθέσει στην αγορά με τιμή εκκίνησης τα 200 εκατομμύρια ευρώ και έχει ήδη λάβει την πρώτη προσφορά από την Λίβερπουλ.

Μάλιστα, η Παρί έχει ήδη ενημερώσει τους πιο σχετικούς ευρωπαϊκούς συλλόγους για την απόφασή της να αφήσει τον Εμπαπέ να αποχωρήσει από τον σύλλογο για αυτό το ποσό, σύμφωνα με το «RMC Sports». Η Λίβερπουλ είναι μια από αυτές που έλαβαν την ειδοποίηση και δεν άργησε να καταθέσει την προσφορά της πρόθυμη να ικανοποιήσει την οικονομική ζήτηση του παριζιάνικου συλλόγου. Ωστόσο, ο παίκτης δεν ενδιαφέρεται, γιατί στόχος του είναι να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης, που ακόμα δεν έχει κάνει κίνηση.

Οι σχέσεις μεταξύ του συλλόγου και του παίκτη επιστρέφουν στο σημείο εκκίνησης πριν από ένα χρόνο, όταν ο Εμπαπέ τελείωσε το συμβόλαιό του και κατέληξε να το ανανεώσει, αφήνοντας τον σύλλογο της Μαδρίτης που θεωρούσε δεδομένη την υπογραφή του. Αυτή τη σεζόν η κατάσταση επαναλαμβάνεται, με τη διαφορά ότι οι Μαδριλένοι προτιμάνε να περιμένουν έναν χρόνο, αυτόν που απομένει στο συμβόλαιο του παίκτη, και να τον υπογράψουν δωρεάν το καλοκαίρι του 2024.

Ωστόσο, η θέση της Παρί είναι ξεκάθαρη. Δεν επιθυμεί «να αφήσει τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο να φύγει δωρεάν» Από την άλλη, όμως η Ρεάλ δεν είναι διατεθειμένη να πληρώσει τα 200 εκατομμύρια ευρώ, ίσως τα κρατήσει για να πληρώσει και να δώσει προτεραιότητα στον παίκτη όταν μείνει ελεύθερος αν και, όπως επισημαίνει η «Le Parisien», η Ρεάλ θα μπορούσε να προσφέρει μόνο 100 εκατομμύρια ευρώ τη δεδομένη χρονική στιγμή. 

Στην Παρί θεωρούν ότι ο Μπενζεμά «ανατίναξε» την υπόθεση του Εμπαπέ
LIGUE 1

12:18 - 07.07.2023

Στην Παρί θεωρούν ότι ο Μπενζεμά «ανατίναξε» την υπόθεση του Εμπαπέ

Η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν σε πολύ προχωρημένες διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Κιλιάν Εμπαπέ, αλλά υποψιάζεται ότι η αποχώρηση του Καρίμ Μπενζεμά από την Ρεάλ άλλαξε τη στρατηγική του 24χρονου Γάλλου αστέρα.

Ενα ποσό απαγορευτικό για τους Παριζιάνους για να παραχωρήσουν τον μεγάλο αστέρα τους.