«Το πιο πετυχημένο κούρεμά σου»: Το πείραγμα του Κλοπ στον Άρνολντ για το μαλλί του και οι οιωνοί τίτλου
i

©print screen

«Το πιο πετυχημένο κούρεμά σου»: Το πείραγμα του Κλοπ στον Άρνολντ για το μαλλί του και οι οιωνοί τίτλου

Δημήτρης Χούπης 09:49 - 14.07.2023

Ο Αλεξάντερ - Άρνολντ κουρεύτηκε και ο Γιούργκεν Κλοπ είχε όρεξη να τον πειράξει, αφήνοντας παράλληλα και μία σπόντα, ότι με το ίδιο κούρεμα η ομάδα πήρε το πρωτάθλημα και το Champions League.

Η προετοιμασία για τη Λίβερπουλ, με τους παίκτες να φτάνουν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Ο Αλεξάντερ Άρνολντ λοιπόν εμφανίστηκε ανανεωμένος, αφού είχε νέο κούρεμα, αφήνοντας τα ράστα που είχε. Επιστρέφοντας στο παλιό του κοντό κούρεμα. 

Όταν οι συμπαίκτες του τον είδαν, άρχισαν να τον σχολιάζουν λέγοντάς του ότι επέστρεψε πέντε χρόνια πριν. Ενώ ένας εξ αυτών ήταν και ο τεχνικός των «κόκκινων», Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος του είπε ότι αυτό είναι «το πιο πετυχημένο του κούρεμα». Κάπως έτσι άφησε υπόνοιες ότι με αυτό το κούρεμα η Λίβερπουλ πήρε και το Champions League, αλλά και το πρωτάθλημα. 

Ενώ και ο ίδιος περνούσε ίσως την καλύτερη περίοδο στην μικρή μέχρι τότε καριέρα του. «Όπως είπα στον Τρεντ, επέστρεψε στο πιο πετυχημένο κούρεμα της καριέρας του. Θυσίασε λοιπόν το κουλ κούρεμα που είχε για την επιτυχία, αυτό μου αρέσει!», είπε χιουμοριστικά. 

Ο ίδιος ο Άγγλος δεξιός μπακ σχολίασε: «Τα μαλλιά μιλάνε από μόνα τους. Φρέσκο ξεκίνημα. Νέα σεζόν, άλλαξα και εγώ. Επιστρέψαμε και είμαστε καλύτεροι». 

Την ίδια ώρα που η προετοιμασία έχει ξεκινήσει, στις τάξεις των «κόκκινων» υπάρχει ακόμα ο σχεδιασμός της ομάδας. Όπως φαίνεται ο αρχηγός. Τζόρνταν Χέντερσον, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Ετιφάκ, στην οποία προπονητής είναι ένας πρώην συμπαίκτης του, ο Στίβεν Τζέραρντ. Παράλληλα πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας έχει δεχτεί και ο Φαμπίνιο