Η Λίβερπουλ ενδιαφέρεται για τον Βεράτι - Στο κόλπο και η Ατλέτικο Μαδρίτης

Μάρκο Βεράτι

i

©Intime

Η Λίβερπουλ ενδιαφέρεται για τον Βεράτι - Στο κόλπο και η Ατλέτικο Μαδρίτης

Κώστας Τσιακλής 15:25 - 20.07.2023

Η Λίβερπουλ θα ψάξει ενίσχυση μετά τις επικείμενες αποχωρήσεις των Χέντερσον και Φαμπίνιο και φέρεται να έχει βάλει στο στόχαστρο της τον Μάρκο Βεράτι της Παρί Σεν Ζερμέν. Στο κόλπο της απόκτησης του είναι και η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Μετά τις επικείμενες αποχωρήσεις των Τζόρνταν Χέντερσον και Φαμπίνιο, η Λίβερπουλ φέρεται να έχει βάλει στο στόχαστρο της τον Μάρκο Βεράτι. Για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρεται επίσης η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η Λίβερπουλ ενισχύθηκε αρκετά στη μεσαία γραμμή αφού απέκτησε τους Αλέξις ΜακΆλιστερ και Ντομινίκ Σομποζλάι από τις Μπράιτον και Λειψία αντίστοιχα. Οι επικείμενες αποχωρήσεις των Τζόρνταν Χέντερσον και Φαμπίνιο για τη Σαουδική Αραβία όμως θα αναγκάσει τους «κόκκινους» να ψάξουν νέες μεταγραφές στο συγκεκριμένο τομέα.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα μέσα από την Αγγλία και όχι μόνο, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έχει βάλει στο στόχαστρο της τον Μάρκο Βεράτι της Παρί Σεν Ζερμέν. Η περίπτωση του πάντως δεν θα είναι καθόλου απλή αφού ο Ιταλός δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2026 και έτσι ο γαλλικός σύλλογος όπως αναφέρεται αναμένεται να ζητήσει ένα ποσό κοντά στα 80 εκατομμύρια ευρώ.

Επιπλέον ο Βεράτι λαμβάνει και έναν υψηλό μισθό αφού αμοίβεται με 11 εκατομμύρια το χρόνο. Για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρεται επίσης η Ατλέτικο Μαδρίτης ενώ η Mirror πριν μερικούς μήνες είχε συνδέσει το όνομα του και με τη Μάντσεστερ Σίτι. Σίγουρα ανοικτό είναι και το ενδεχόμενο μετακίνησης του στη Σαουδική Αραβία.

Ο Βεράτι βρίσκεται στην Παρί Σεν Ζερμέν από τον Ιούλιο του 2012 όταν και αποκτήθηκε με 12 εκατομμύρια ευρώ από την Πεσκάρα. Έκτοτε ο 30χρονος έχει καταγράψει 416 συμμετοχές, με απολογισμό 11 γκολ και 61 ασίστ. Τη φετινή σεζόν ο Βεράτι μέτρησε μια ασίστ σε 38 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ιταλός χαφ κατέκτησε με την Παρί Σεν Ζερμέν συνολικά τριάντα τίτλους! Επιπλέον είναι και διεθνής με την Εθνική Ιταλίας, με την οποία πραγματοποίησε 55 συμμετοχές. Φυσικά ήταν και μέλος της ομάδας που έφτασε στην κατάκτηση του Euro 2020.