Ο Χάβερτς απάντησε στους επικριτές του και σκόραρε με βολέ στο φιλικό κόντρα στους αστέρες του MLS (vid)

Κάι Χάβερτς

i

©PrtScr

Ο Χάβερτς απάντησε στους επικριτές του και σκόραρε με βολέ στο φιλικό κόντρα στους αστέρες του MLS (vid)

Κώστας Τσιακλής 11:25 - 20.07.2023 / Ανανεώθηκε: 13:53 - 20.07.2023

Ο Κάι Χάβερτς είχε φάει «κράξιμο» για την αστοχία του στο Cross & Volley Challenge την Τρίτη (18/07) και μια μέρα αργότερα απάντησε στους επικριτές του σκοράροντας με βολέ στο φιλικό απέναντι στους αστέρες του MLS.

Ο Κάι Χάβερτς απάντησε με τον κατάλληλο τρόπο στους επικριτές του. Ο Γερμανός επιθετικός είχε φάει «κράξιμο» επειδή δεν είχε πετύχει κανένα γκολ στο Cross & Volley Challenge την Τρίτη (18/07) όμως μια μέρα αργότερα σκόραρε με βολέ στη φιλική νίκη της Άρσεναλ επί των αστέρων του MLS.

Ο Γερμανός διεθνής μεσοεπιθετικός άφησε τα «μπλε» της Τσέλσι και ντύθηκε στα «κόκκινα» της Άρσεναλ τον περασμένο μήνα σε μια συμφωνία αξίας 65 εκατομμυρίων ευρώ. Μετά το ντεμπούτο του για τον σύλλογο την περασμένη εβδομάδα, ο Χάβερτς κέντρισε τα βλέμματα πάνω του, αλλά όχι για... καλό λόγο.

Ο 24χρονος Γερμανός απέτυχε να πετύχει έστω ένα γκολ στην πρόκληση Cross & Volley Challenge, στην περιοδεία της νέας του ομάδας στις Ηνωμένες Πολιτείες, με αποτέλεσμα πολλοί φίλοι της Άρσεναλ να κρίνουν το αποτέλεσμα.

Μια μέρα αργότερα η Άρσεναλ αντιμετώπισε σε φιλική αναμέτρηση με μεικτή ομάδα του MLS, στην οποία αγωνίστηκε και ο Γιώργος Γιακουμάκης. Αξίζει να σημειωθεί ότι προπονητής της ομάδας ήταν ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γουέιν Ρούνεϊ.

Οι «κανονιέρηδες» ήταν εντυπωσιακοί και συνέτριψαν τα αστέρια του MLS με 5-0. Ο Κάι Χάβερτς είχε την ευκαιρία να εξιλεωθεί για την απόδοση του στο Cross & Volley Challenge και το έκανε με τον πλέον κατάλληλο τρόπο. Ο Γερμανός επιθετικός εκμεταλλεύτηκε τη μπαλιά του Μαρκίνιος και με βολέ σημείωσε το πέμπτο γκολ της ομάδας του.

Τα υπόλοιπα τέσσερα γκολ της Άρσεναλ

Νωρίτερα η Άρσεναλ είχε προηγηθεί στο 5’ με το πολύ ωραίο ψιλοκρεμαστό σουτ του Γκάμπριελ Ζεσούς. Στο 23’ ο Λεάντρο Τροσάρντ διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του με φαλτσαριστό πλασέ εκτός περιοχής. Στο 47’ ο Ζορζίνιο ευστόχησε σε πέναλτι για το 3-0 ενώ από τη λίστα των σκόρερ δεν θα μπορούσε να έλειπε ο Γκαμπριέλ Μαρτινέλι. Ο Βραζιλιάνος ακραίος επιθετικός εκμεταλλεύτηκε την απίθανη πάσα του Μάρτιν Όντεγκαρντ και έκανε το 4-0 για τους Λονδρέζους. Αξίζει να σημειωθεί πως το ντεμπούτο τους πραγματοποίησαν οι Ντέκλαν Ράις και Γιούριεν Τίμπερ.