Η Άρσεναλ κυκλοφόρησε τη νέα εκτός έδρας φανέλα και οι οπαδοί απόρησαν για το χρώμα της (vids)

Η νέα εκτός έδρας εμφάνιση της Άρσεναλ

i

PrtScr

Η Άρσεναλ κυκλοφόρησε τη νέα εκτός έδρας φανέλα και οι οπαδοί απόρησαν για το χρώμα της (vids)

Κώστας Τόπας 12:56 - 18.07.2023

Η Άρσεναλ αποκάλυψε τη νέα της εκτός έδρας φανέλα για την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν 2023/24 και οι απόψεις διίστανται.

Η εκτός έδρας εμφάνιση της περυσινής σεζόν ήταν από τις καλύτερες της σύγχρονης εποχής του συλλόγου, με το μαύρο και το χρυσό σχέδιο να αποτελεί μεγάλη επιτυχία στους φίλους της Άρσεναλ.

Οι οπαδοί θα ήλπιζαν σίγουρα ότι ένα παρόμοιο σχέδιο θα χρησιμοποιούσε η ομάδα τους για την επερχόμενη σεζόν, με τους «κανονιέρηδες» να πιέζουν ξανά για τον τίτλο της Premier League αφού οι Ντέκλαν Ράις, Γιούριεν Τίμπερ και Κάι Χάβερτς εντάχθηκαν στην ομάδα του Μικέλ Αρτέτα ως νέες υπογραφές.

Ωστόσο, η Άρσεναλ έχει ακολουθήσει διαφορετικό δρόμο, με το νέο κιτ να δείχνει τις ρίζες του συλλόγου στο Ίσλιγκτον και να προωθεί ντόπιους καλλιτέχνες από την περιοχή του βόρειου Λονδίνου. Συγκεκριμένα, υπάρχει μια απόχρωση λαχανί-κίτρινου και μαύρες ρίγες δίχως ιδιαίτερο σχηματισμό. Μάλιστα, οι ρίγες συμβολίζουν τις διαδρομές που κάνουν οι οπαδοί της ομάδας από τη βάση τους, για ν' ακολουθήσουν το κλαμπ στα γήπεδα των αντιπάλων.

Και ενώ το διαφημιστικό βίντεο που συνοδεύει την εκτός έδρας εμφάνιση έχει επαινεθεί, δεν ισχύει το ίδιο και για το σχέδιο της φανέλα, σύμφωνα με τα σχόλια των οπαδών της ομάδας.

Η αρχή του παρακάτω κλιπ δείχνει ένα φωτεινό σήμα σε κίτρινο χρώμα της Άρσεναλ, το οποίο μετατρέπεται σε αστέρια των «κανονιέρηδων» και συγκεκριμένα στους Μάρτιν Όντεγκααρντ, Γκαμπριέλ Ζεσούς και Μπουκάγιο Σακά που φορούν τη νέα φανέλα.

«Αυτή είναι η χειρότερη εμφάνιση που έχω δει ποτέ», έγραψε ένας για να συμπληρώσει ένας άλλος: «Πονάνε τα μάτια μου». Αλλος θαυμαστής της Άρσεναλ έγραψε στα Social media: «Δεν χρειάζεται καν να πω τίποτα. Απλά θα γελάσω».