Βενγκέρ: «Η Άρσεναλ θα κερδίσει το πρωτάθλημα του χρόνου»

Αρσέν Βενγκέρ

i

©Intime

Βενγκέρ: «Η Άρσεναλ θα κερδίσει το πρωτάθλημα του χρόνου»

Άγγελος Φραγκισκάτος 13:03 - 17.07.2023 / Ανανεώθηκε: 13:04 - 17.07.2023

Ο πρώην προπονητής της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, έχει ρίξει το βάρος του στις πιθανότητες του Μικέλ Αρτέτα για τον τίτλο στην Premier League της επόμενης σεζόν, ενώ επίσης θεωρεί πως η μεταγραφή του Ντέκλαν Ράις θα παίξει σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο πρώην προπονητής της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, πιστεύει ότι η παλιά του ομάδα θα κερδίσει την ερχόμενη σεζόν την Premier League, αφού κατάφερε να κάνει δικό της τον Ντέκλαν Ράις από τη Γουέστ Χαμ. 

Επιπλέον, ο Άγγλος διεθνής Ράις γίνεται ο δεύτερος πιο ακριβός παίκτης στην ιστορία της Premier League, πίσω από τον μέσο της Τσέλσι, Έντσο Φερνάντεθ, αξίας 125 εκατομμυρίων ευρώ. 

Γίνεται αντιληπτό ότι η Άρσεναλ έχει καταβάλει αρχικά 116 εκατομμύρια ευρώ για τον Ράις, ενώ άλλα πέντε εκατομμύρια ευρώθα πληρωθούν σε πρόσθετα. Η μεταγραφή έχει επισκιάσει την προηγούμενη μεταγραφή-ρεκόρ της Άρσεναλ, η οποία ανερχόταν σε 72 εκατομμύρια ευρώ μετά την προσέλκυση του Νικολά Πέπε από τη Λιλ το 2019.

Αλλά ο Βενγκέρ, ο οποίος τελείωσε την 22χρονη περίοδο του στον σύλλογο το 2018 πιστεύει ότι ο Ράις εξακολουθεί να είναι μια πολύτιμη μεταγραφή. «Πιστεύω ότι είναι μια καλή επένδυση», είπε στο Eurosport ενώ παρακολουθούσε τον Γύρο της Γαλλίας. «Προσωπικά πιστεύω ότι έχουν κάνει καλές μεταγραφές καθώς είναι παίκτες που είναι τώρα ώριμοι, 23, 24 ετών και ακόμα νέοι, οπότε μπορούν να μείνουν μαζί για μερικά χρόνια. 

Θα είναι υπό μεγαλύτερη πίεση μετά την περσινή χρονιά, αλλά έχουν μάθει πολλά και μπορούν να δείξουν ότι μπορούν να αντιμετωπίσουν αυτήν την πίεση. Η Άρσεναλ είναι τώρα σε καλή οικονομική κατάσταση και αγόρασε αυτούς τους παίκτες που πιστεύει ότι θα κερδίσει το πρωτάθλημα.

Η Ίντερ αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση του Λουκάκου μετά τις συζητήσεις του Βέλγου με τη Γιουβέντους - Στοχεύει πλέον σε επιθετικό της Άρσεναλ
SERIE A

11:06 - 16.07.2023

Η Ίντερ αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση του Λουκάκου μετά τις συζητήσεις του Βέλγου με τη Γιουβέντους - Στοχεύει πλέον σε επιθετικό της Άρσεναλ

Η Ίντερ έγινε έξαλλη με τη στάση του Ρομέλου Λουκάκου και αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση του Βέλγου. Πλέον στρέφει την προσοχή της σε επιθετικό της Άρσεναλ.

Σχετικά με το ποια είναι η πρόβλεψη του για τον τίτλο της Premier League την επόμενη σεζόν, ο Γάλλος απάντησε: «Πιστεύω ότι θα κερδίσουμε το πρωτάθλημα, είναι τόσο απλό».