Η Ίντερ αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση του Λουκάκου μετά τις συζητήσεις του Βέλγου με τη Γιουβέντους - Στοχεύει πλέον σε επιθετικό της Άρσεναλ
i

Ο Λουκάκου / © Intime

Η Ίντερ αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση του Λουκάκου μετά τις συζητήσεις του Βέλγου με τη Γιουβέντους - Στοχεύει πλέον σε επιθετικό της Άρσεναλ

Κώστας Τσιακλής 11:06 - 16.07.2023

Η Ίντερ έγινε έξαλλη με τη στάση του Ρομέλου Λουκάκου και αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση του Βέλγου. Πλέον στρέφει την προσοχή της σε επιθετικό της Άρσεναλ.

Νέα τροπή φαίνεται να παίρνουν τα δεδομένα για τη μεταγραφή του Ρομέλου Λουκάκου. Η Ίντερ αποφάσισε να αποσυρθεί από τη διεκδίκηση του αφού οι διοικούντες της ομάδας ήταν έξαλλοι που ο Βέλγος επιθετικός ξεκίνησε συνομιλίες και με τη Γιουβέντους. Οι «νερατζούρι» πλέον στρέφουν την προσοχή τους αλλού.

Όπως είχαμε αναφέρει και χθες η Ίντερ είχε καταθέσει την τελευταία της πρόταση στην Τσέλσι για τον Ρομέλου Λουκάκου ωστόσο οι διοικούντες της ομάδας έγιναν έξαλλοι όταν έμαθαν πως ο Βέλγος επιθετικός ήρθε σε επαφή και με τη Γιουβέντους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι «νερατζούρι» να πάρουν πίσω την προσφορά των 35 εκατομμυρίων ευρώ και να αποσυρθούν από τη διεκδίκηση του.

Πλέον στη διεκδίκηση του Λουκάκου βρίσκεται μόνο η Γιουβέντους και οι ομάδες της Σαουδικής Αραβίας. Μάλιστα οι «μπιανκονέρι» έχουν ήδη στείλει πρόταση στην Τσέλσι ωστόσο αυτή θα ενεργοποιηθεί μόνο αν αποχωρήσει τελικά ο Ντούσαν Βλάχοβιτς. Συγκεκριμένα η πρόταση της Γιουβέντους είναι 37,5 εκατομμύρια ευρώ συν ακόμα 2,5 με τη μορφή των μπόνους. Αξίζει να σημειωθεί πως την περίπτωση του Βλάχοβιτς εξετάζει η Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Ίντερ είναι αναγκασμένη να βρει κάποια άλλη λύση για να ενισχυθεί στην κορυφή της επίθεσης και φαίνεται πως έχει ήδη καταλήξει στον εκλεκτό. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι «νερατζούρι» έβαλαν στο στόχαστρο τους τον Φολαρίν Μπαλογκούν που ανήκει στην Άρσεναλ.

Η Ίντερ θα επικοινωνήσει στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας με τους «κανονιέρηδες», οι οποίοι αναμένεται να ζητήσουν ένα αξιόλογο ποσό για να παραχωρήσουν τον 22χρονο άσο. Πάντως ο παίκτης είναι ανοικτός στο ενδεχόμενο μετακίνησης του στο Μιλάνο. Ο Ρομάνο επιβεβαιώνει επίσης πως οι Μπαλά Ενζολά και Μπέντζαμιν Σέσκο δεν βρίσκονται στη λίστα της Ίντερ.

Συμφώνησε με την Ίντερ ο Ζόμερ
SERIE A

11:34 - 15.07.2023

Συμφώνησε με την Ίντερ ο Ζόμερ

Η Ίντερ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Γιαν Ζόμερ. Ο Ελβετός τερματοφύλακας συμφώνησε με τους «νερατζούρι» και το μόνο που απομένει πλέον είναι το «ναι» της Μπάγερν Μονάχου.

Ο Μπαλογκούν αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Άρσεναλ ωστόσο με την πρώτη ομάδα κατέγραψε μόλις δέκα συμμετοχές (δύο γκολ και μια ασίστ). Την περσινή σεζόν ο Γάλλος είχε δοθεί δανεικός στη Ρέιμς και πραγματοποίησε μια πολύ καλή χρονιά αφού μέτρησε 22 γκολ και τρεις ασίστ σε 39 εμφανίσεις.