Πάει για το «μπαμ» του καλοκαιριού η Νιούκαστλ με Κβαρατσχέλια - Το μυθικό ποσό που προσφέρει στη Νάπολι!

Χβίτσα Κβαρατσχέλια

i

© Photo by Fabrizio Carabelli/SOPA Images/LightRocket via Getty Images/Ideal Images

Πάει για το «μπαμ» του καλοκαιριού η Νιούκαστλ με Κβαρατσχέλια - Το μυθικό ποσό που προσφέρει στη Νάπολι!

Κώστας Τσιακλής 19:29 - 15.07.2023

Η Νιούκαστλ φαίνεται να είναι διατεθειμένη να δώσει το ποσό των 90 εκατομμυρίων ευρώ για τον σούπερ σταρ της Νάπολι, Χβίτσα Κβαρατσχέλια.

Η Νάπολι δεν θέλει να χάσει τα «αστέρια» της αυτό το καλοκαίρι. Οι «παρτενοπέι», μετά τα αντίο του προπονητή Σπαλέτι, του αθλητικό διευθυντή Τζιουντόλι και την επικείμενη μεταγραφή του Κιμ στην Μπάγερν (η οποία θα πληρώσει τη ρήτρα των 50 εκατομμυρίων του), δεν θέλουν να χάσουν και τους δύο σούπερ σταρ τους, Βίκτορ Οσίμεν και Χβίτσα Κβαρατσχέλια .

Η κατάσταση του Οσίμεν θα εξαρτηθεί από το τι θα συμβεί με τον Κιλιάν Εμπαπέ, αφού η Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο σύλλογος που ενδιαφέρεται περισσότερο για τον παίκτη και σε περίπτωση πώλησης του Γάλλου επιθετικού, ο Νιγηριανός είναι ένα από τα πρώτα ονόματα στη λίστα του. 

Όσον αφορά την περίπτωση του Κβαρατσχέλια τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο Γεωργιανός άσος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027 και οι «παρτενοπέι» δεν θέλουν να τον δουν να φεύγει. Βέβαια, σύμφωνα με το «Il Mattino», η Νιούκαστλ έχει κάνει κρούση και είναι διατεθειμένη να βάλει στο τραπέζι το ποσό των 90 εκατομμυρίων ευρώ!

Ωστόσο, ο διοικητικός ηγέτης του ιταλικού συλλόγου, Αουρέλιο Ντι Λαουρέντις, θεωρεί αυτό το ποσό ανεπαρκές και προς το παρόν δεν φαίνεται να έχει διάθεση να μπει σε διαπραγματεύσεις. Για τον Οσίμεν ξεκαθάρισε ότι μια πρόταση που θα αγγίζει τα 200 εκατομμύρια ευρώ μπορεί να τον πείσει. Για τον «Κβάρα» ίσως χρειαστούν και περισσότερα...