Η Γουλβς είπε όχι στην πρόταση 35 εκατομμυρίων ευρώ της Νάπολι για τον Κίλμαν

Μαξ Κίλμαν

i

©PrtScr youtube

Η Γουλβς είπε όχι στην πρόταση 35 εκατομμυρίων ευρώ της Νάπολι για τον Κίλμαν

Κώστας Τσιακλής 12:40 - 03.07.2023

Η Μπάγερν Μονάχου θέλει τον Μαξ Κίλμαν για αντικαταστάτη του Κιμ Μιν-Τζάε όμως η Γουλβς απέρριψε την πρόταση της ύψους 35 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Νάπολι ψάχνει τον αντικαταστάτη του Κιμ Μιν-Τζαε που θα πάει στη Μπάγερν και φέρεται πως κατέθεσε πρόταση για τον Μαξ Κίλμαν της Γουλβς. Αρνητική η απάντηση των «λύκων».

Η Μπάγερν Μονάχου θα κάνει σύντομα δικό της τον Κιμ Μιν-Τζάε και έτσι η Νάπολι είναι αναγκασμένη να βρει τον αντικαταστάτη του Νοτιοκορεάτη κεντρικού αμυντικού. Ο εκλεκτός του Ρούντι Γκαρσία φέρεται να είναι ο Μαξ Κίλμαν, ο οποίος αγωνίζεται στη Γουλβς.

Μάλιστα όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος της The Athletic, Ντέιβιντ Ορνστέιν, οι «παρτενοπέι» έχουν καταθέσει ήδη πρόταση για τον Άγγλο στόπερ. Η προσφορά της Νάπολι φέρεται να ήταν γύρω στα 35 εκατομμύρια ευρώ ωστόσο η Γουλβς την απέρριψε αφού ζητάει 40 εκατομμύρια και πάνω για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κίλμαν δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2026 ενώ υπάρχει και οψιόν για ακόμα ένα χρόνο. Σύμφωνα με τον Ορνστέιν ο παίκτης είναι ανοικτός στο ενδεχόμενο να παραμείνει στο σύλλογο και δεν θα πιέσει τη διοίκηση για να αποδεχθεί την πρόταση της Νάπολι.

Ο Κίλμαν βρίσκεται στη Γουλβς από τον Αύγουστο του 2018 όταν αποκτήθηκε από τη Μέιντενχεντ Γιουνάιτεντ. Ο 26χρονος έχει καταγράψει μέχρι σήμερα 107 συμμετοχές και έχει σημειώσει ένα γκολ και δύο ασίστ. Τη φετινή σεζόν ο Κίλμαν κατέγραψε 41 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Την ίδια ώρα η Γουλβς θα πωλήσει έναν άλλο κεντρικό αμυντικό. Οι «λύκοι» αποδέχθηκαν την πρόταση της Μπρέντφορντ και θα της παραχωρήσουν τον Νέιθαν Κόλινς έναντι περίπου 28 εκατομμυρίων ευρώ. Μάλιστα η μεταγραφή αυτή θα είναι με ποσό ρεκόρ για την ομάδα του Τόμας Φρανκ. Αυτή η αποχώρηση πιθανόν να σημάνει και την παραμονή του Κίλμαν στην ομάδα.

Ο Κόλινς είχε βρεθεί πρόσφατα στη χώρα μας για την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με την Ιρλανδία για τα προκριματικά του Euro 2024. Μάλιστα ο 22χρονος είχε καταφέρει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας προσωρινά σε 1-1.