Η Αταλάντα απέρριψε την πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Χόιλουντ

Ράσμους Χόιλουντ

i

©PrtScr youtube

Η Αταλάντα απέρριψε την πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Χόιλουντ

Κώστας Τσιακλής 09:16 - 02.07.2023 / Ανανεώθηκε: 09:17 - 02.07.2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ψάχνεται για κεντρικό επιθετικό και κατέθεσε πρόταση για τον Μάρκους Χόιλουντ όμως η Αταλάντα την απέρριψε.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέθεσε την πρώτη της πρόταση για τον επιθετικό της Αταλάντα, Ράσμους Χόιλουντ, ωστόσο είδε την ομάδα του Μπέργκαμο να την απορρίπτει.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ψάχνεται για ενίσχυση στην κορυφή της επίθεσης. Με την περίπτωση του άσου της Τότεναμ, Χάρι Κέιν, να απομακρύνεται, οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι αναγκασμένοι πλέον να εξετάσουν τις υπόλοιπες επιλογές τους.

Μια εξ αυτών είναι και ο νεαρός στράικερ της Αταλάντα, Ράσμους Χόιλουντ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Corriere dello Sport οι «κόκκινοι διάβολοι» επιχείρησαν μια πρώτη κρούση για τον Δανό και κατέθεσαν πρόταση ύψους 35 εκατομμυρίων ευρώ ωστόσο αυτή δεν άφησε καθόλου ικανοποιημένη την Αταλάντα, η οποία απάντησε με ένα κατηγορηματικό όχι.

Ο Χόιλουντ ανήκει μόλις για μια σεζόν στην Αταλάντα αφού αποκτήθηκε τον Αύγουστο του 2022 με περίπου 17 εκατομμύρια ευρώ από την αυστριακή, Στούρμ Γκρατζ. Ο 20χρονος άσος διένυσε μια πολή καλή χρονιά αφού κατέγραψε 16 γκολ και επτά ασίστ σε 42 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα είχε αγωνιστεί και με τις δύο ομάδες αφού η μεταγραφή του έγινε μετά το ξεκίνημα των υποχρεώσεων της Στούρμ Γκρατζ.

Ο Χόιλουντ είναι και διεθνής με την Εθνική Δανίας από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Πλέον σε έξι εμφανίσεις με το εθνόσημο μετράει έξι γκολ, τα οποία ήρθαν κόντρα σε Φινλανδία (χατ-τρικ), Καζακστάν (δύο γκολ) και Βόρεια Ιρλανδία για τα προκριματικά του Euro 2024.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν λίγες μέρες πορτογαλικά δημοσιεύματα έκαναν λόγο πως ο πρόεδρος της Μπενφίκα, Ρουί Σίλβα, αναμένει πρόταση 80 εκατομμυρίων ευρώ από την ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ για τον Γκονσάλο Ράμος. Άλλωστε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε ενδιαφερθεί για την περίπτωση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή. Όπως αναφέρεται η Μπενφίκα έχει ήδη απορρίψει μια πρόταση 60 εκατομμυρίων ευρώ μαζί με τα μπόνους ενώ τον παίκτη θέλει και η Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Γκονσάλο Ράμος αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής της Μπενφίκα και καθιερώθηκε σταδιακά στην πρώτη ομάδα. Πλέον ο Πορτογάλος φορ έφτασε τις 106 συμμετοχές, με απολογισμό 41 γκολ και 16 ασίστ. Τη φετινή σεζόν σε 47 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις ο Ράμος είχε 27 γκολ και 12 ασίστ.