Οριστικό: Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Μάουντ!

Ο Μέισον Μάουντ

i

© SS Youtube

Οριστικό: Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Μάουντ!

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:15 - 29.06.2023 / Ανανεώθηκε: 19:20 - 29.06.2023

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να θεωρείται ο Μέισον Μάουντ, καθώς η Τσέλσι αποδέχθηκε την πρόταση των «κόκκινων διαβόλων» και πλέον είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί η μεταγραφή.

Όλα έτοιμα για την πρώτη μεταγραφή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ταυτόχρονα για τη συνέχιση του αδειάσματος του ρόστερ της Τσέλσι, καθώς οι δύο ομάδες έφτασαν σε συμφωνία για τον Μέισον Μάουντ.

Eίπε το «ναι» η Τσέλσι για Μάουντ

Όπως μετέδωσε το Athletic, οι «μπλε» αποδέχθηκαν την πρόταση ύψους, 63 εκατ. ευρώ συν 6,5 εκατ. ευρώ σε μορφή μπόνους και έδωσαν τη συγκατάθεσή τους ώστε ο παίκτης να περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να ανακοινωθεί.

Το συγκεκριμένο σίριαλ κράτησε αρκετές μέρες, από τη στιγμή που ο παίκτης είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στην Τσέλσι και με δεδομένο ότι είχε ακόμα μόλις έναν χρόνο συμβολαίου. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και συγκεκριμένα ο Έρικ Τεν Χαχ τον ήθελε διακαώς, πίεσε για την απόκτησή του και φαίνεται ότι η επιθυμία του θα γίνει πράξη.

Ήταν γνωστό εδώ και μέρες ότι ο 24χρονος έχει δώσει τα χέρια με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μάλιστα ήταν διατεθειμένος να περιμένει έναν χρόνο για να ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του και στη συνέχεια να υπογράψει ως ελεύθερος.

O Μέισον Μάουντ που μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής, πραγματοποίησε την περσινή σεζόν 35 συμμετοχές, έχοντας τρία γκολ και έξι ασίστ, ενώ η καλύτερή του χρονιά ήταν το 2021/22, όταν σε 53 αγώνες είχε 13 γκολ και 16 ασίστ.

Πλέον, οι μεταγραφικές αναζητήσεις της Γιουνάιτεντ εστιάζονται στην απόκτηση ενός επιθετικού και εφόσον ο Νταβίντ Ντε Χέα δεν ανανεώσει, τότε θα κινηθεί πολύ δυναμικά και για έναν τερματοφύλακα τοπ επιπέδου, με τον Ονανά της Ίντερ να είναι αυτός που ακούγεται πιο έντονα από κάθε άλλη περίπτωση.

Από την πλευρά της, η Ίντερ έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει στην παραχώρηση του παίκτη, αν δεν έχει στα χέρια της μια πρόταση τουλάχιστον 50 εκατ. ευρώ.