Ο Ντε Χέα ξέσπασε με χασμουρητό στη σαπουνόπερα για την ανανέωση του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Νταβίντ Ντε Χέα

i

Νταβίντ Ντε Χέα/ ©Photo By Simon Stacpoole/Offside/ Getty Images

Ο Ντε Χέα ξέσπασε με χασμουρητό στη σαπουνόπερα για την ανανέωση του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κώστας Τόπας 10:49 - 29.06.2023 / Ανανεώθηκε: 10:49 - 29.06.2023

Η σαπουνόπερα για την ανανέωση του Νταβίντ Ντε Χέα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασε στα κοινωνικά δίκτυα του Ισπανού κίπερ, ο οποίος ξέσπασε.

Πριν από μια εβδομάδα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την πρόθεσή της να ανανεώσει το συμβόλαιο του Νταβίντ Ντε Χέα, το οποίο έληγε στις 30 Ιουνίου. Ωστόσο, πρόσφατα το «Athletic» τίναξε τα πάντα στον αέρα λέγοντας πως ο Ισπανός είχε υπογράψει ανανέωση αλλά η ομάδα του «Ολντ Τράφορντ» άλλαξε γνώμη την τελευταία στιγμή και δεν υπογράφηκε η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Όπως εξήγησαν τα αγγλικά ΜΜΕ, ο Τεν Χαχ ήθελε να συνεχίσει με τον Ντε Χέα στην ομάδα, αλλά με μειωμένες αποδοχές. Ο Ισπανός τερματοφύλακας, θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από τόσα χρόνια που υπερασπίστηκε την εστία του Ολντ Τράφορντ, απάντησε συνοπτικά σε όλες αυτές τις ειδήσεις στο Twitter του, με ένα emoji που χασμουριέται.

Εν τω μεταξύ, φήμες αναφέρουν ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναζητά βασικό τερματοφύλακα για τη νέα σεζόν. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Αντρέ Ονάνα, τερματοφύλακα της Ίντερ και φιναλίστ του φετινού Champions League. Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Νικολό Σιρά οι «κόκκινοι διάβολοι» σκοπεύουν να καταθέσουν πρόταση γύρω στα 45-50 εκατομμύρια ευρώ στους «νερατζούρι», οι οποίοι απαιτούν 60 εκατομμύρια ευρώ. Ο 27χρονος τερματοφύλακας έχει συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Το βέβαιο είναι ότι η ανανέωση του Ντε Χέα γίνεται σαπουνόπερα καθώς πλησιάζει η ημερομηνία κλειδί της 30ης Ιουνίου. Εκείνη την ημέρα ο Ισπανός τερματοφύλακας δεν θα ανήκει πλέον στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από 12 σεζόν που υπερασπίζεται την εστία του «Ολντ Τράφορντ». Σε αυτό το διάστημα, ο Ισπανός κίπερ συμπεριλήφθηκε πέντε φορές στην καλύτερη ενδεκάδα της σεζόν και έχει κερδίσει το βραβείο Χρυσό Γάντι της Premier League σε δύο περιπτώσεις.