Η Μπενφίκα αναμένει μεγάλη πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Ράμος

Γκονσάλο Ράμος

i

©PrtScr youtube

Η Μπενφίκα αναμένει μεγάλη πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Ράμος

Κώστας Τσιακλής 14:28 - 29.06.2023 / Ανανεώθηκε: 14:28 - 29.06.2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ψάχνεται για κεντρικό επιθετικό και η Μπενφίκα φέρεται να περιμένει μια μεγάλη πρόταση από τους «κόκκινους διαβόλους» για τον Γκονσάλο Ράμος.

Η Μπενφίκα φαίνεται να περιμένει μια μεγάλη πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την περίπτωση του Γκονσάλο Ράμος. Μάλιστα όπως αναφέρεται αυτό το επιβεβαιώνει ο ίδιος ο πρόεδρος των «αετών», Ρουί Σίλβα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ψάχνεται για ενίσχυση στην κορυφή της επίθεσης. Με την περίπτωση του άσου της Τότεναμ, Χάρι Κέιν, να απομακρύνεται, οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι αναγκασμένοι πλέον να εξετάσουν τις υπόλοιπες επιλογές τους.

Μια εξ αυτών είναι και ο Γκονσάλο Ράμος της Μπενφίκα. Πορτογαλικά δημοσιεύματα μάλιστα κάνουν λόγο πως ο πρόεδρος των «αετών» της Λισσαβόνας, Ρουί Σίλβα, αναμένει πρόταση 80 εκατομμυρίων ευρώ από την ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ. Άλλωστε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε ενδιαφερθεί για την περίπτωση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή. Όπως αναφέρεται η Μπενφίκα έχει ήδη απορρίψει μια πρόταση 60 εκατομμυρίων ευρώ μαζί με τα μπόνους ενώ τον παίκτη θέλει και η Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Γκονσάλο Ράμος αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής της Μπενφίκα και καθιερώθηκε σταδιακά στην πρώτη ομάδα. Πλέον ο Πορτογάλος φορ έφτασε τις 106 συμμετοχές, με απολογισμό 41 γκολ και 16 ασίστ. Τη φετινή σεζόν σε 47 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις ο Ράμος είχε 27 γκολ και 12 ασίστ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 22χρονος είχε βρεθεί και στην αποστολή της Εθνικής Πορτογαλίας για το Μουντιάλ του Κατάρ. Ο Ράμος είχε πετύχει χατ-τρικ στην αναμέτρηση κόντρα στην Ελβετία στα φάση των «16» του θεσμού.

Την ίδια ώρα ο Χάρι Κέιν φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά στη μεταγραφή του στη Μπάγερν Μονάχου, αφού οι «βαυαροί» κατέθεσαν νέα πρόταση 80 εκατομμυρίων ευρώ στην Τότεναμ. Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Νικολό Σίρα η υπόθεση είναι πολύ κοντά ώστε να κλείσει θετικά για τους πρωταθλητές Γερμανίας, μετά το γεγονός ότι ο Χάρι Κέιν τα βρήκε σε όλα με την γερμανική ομάδα κι αποδέχθηκε το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο το οποίο θα τον κρατήσει στο Μόναχο έως το 2027.

Πάντως για να επιτευχθεί το «deal», η Τότεναμ απαιτεί τουλάχιστον 100 εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσει τον 29χρονο επιθετικό, ωστόσο στη Μπάγερν ελπίζουν πως με τη νέα ανανεωμένη πρόταση που κατέθεσαν, οι Λονδρέζοι θα «λυγίσουν».