Η συμβουλή του Μανέ στον Τζάκσον μετά τη μεταγραφή του στην Τσέλσι

Νίκολας Τζάκσον - Σάντιο Μανέ

Η συμβουλή του Μανέ στον Τζάκσον μετά τη μεταγραφή του στην Τσέλσι

Κώστας Τσιακλής 16:03 - 01.07.2023 / Ανανεώθηκε: 17:41 - 01.07.2023

Ο Νίκολας Τζάκσον αποκάλυψε τη συμβουλή που του έδωσε ο συμπατριώτης του και πρώην άσος της Λίβερπουλ, Σάντιο Μανέ, μετά τη μεταγραφή του στην Τσέλσι.

Ο Νίκολας Τζάκσον είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Τσέλσι. Ο Σενεγαλέζος είπε πως μίλησε με τον Σάντιο Μανέ και αποκάλυψε τη συμβουλή που του έδωσε ο πρώην άσος της Λίβερπουλ.

Οι Λονδρέζοι είχαν μια πολύ κακή χρονιά και έμειναν εκτός Ευρώπης αφού τερμάτισαν στην 12η θέση της Premier League. Αυτό τους οδηγεί στην απόφαση να ξοδέψουν ξανά αρκετά χρήματα προκειμένου να βρουν λύσεις και να έχουν μια ανταγωνιστική ομάδα τη νέα σεζόν.

Ένας από τους παίκτες που θα μεταγραφεί στην Τσέλσι είναι ο Νίκολας Τζάκσον της Βιγιαρεάλ. Οι «μπλε» αποφάσισαν να ενεργοποιήσουν τη ρήτρα αποδέσμευσης του ποδοσφαιριστή και τον έκαναν δικό τους. Όπως επιβεβαιώνει ο δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Τσέλσι έβγαλε από τα ταμεία της 37 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Σενεγαλέζος παραχώρησε συνέντευξη και είπε πως μίλησε με τον συμπατριώτη του, Σάντιο Μανέ, ενόψει της μεταγραφής του στους «μπλε». Ο Τζάκσον αποκάλυψε τη συμβουλή που του έδωσε ο πρώην άσος της Λίβερπουλ για τον προπονητή της Τσέλσι, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

«Μίλησα με τον Σάντιο Μανέ γι' αυτόν και μίλησε πολύ καλά για αυτόν [τον Ποκετίνο], είπε καταπληκτικά πράγματα γι 'αυτόν. Ο Σάντιο μου είπε ότι ο προπονητής θα με βοηθήσει πολύ να βελτιωθώ και να τα πάω καλά αν ακούσω τι έχει να μου πει, οπότε αυτό ακριβώς θα κάνω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τζάκσον.

Στη συνέχεια ο 22χρονος μίλησε για τον εαυτό του και για το τι επιδιώκει στην καριέρα του. Συγκεκριμένα είπε: «Είμαι ένας τύπος που πάντα θέλει περισσότερα, αλλά πάντα ευχαριστώ τον Θεό για όσα μου έδωσε. Είμαι πάντα ευγνώμων και ξέρω πόσο τυχερός είμαι που μπορώ να κάνω αυτό που κάνω, παίζοντας ποδόσφαιρο για ομάδες όπως αυτή και σε γήπεδα όπως αυτό, αλλά πάντα θέλω να αξιοποιώ στο έπακρο αυτό που μου έχουν δοθεί, πάντα θέλω να κάνω καλύτερα».

Πάντα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και δίνω το 100 τοις εκατό και πάντα βοηθάω την ομάδα, γιατί θέλω να πετύχω πράγματα ως άνθρωπος και ως ομάδα. Πάντα θέλω περισσότερα επιτεύγματα, οπότε ελπίζω ότι αν δουλέψω σκληρά εδώ θα έρθουν αυτά τα πράγματα και θα πετύχουμε πράγματα μαζί στην Τσέλσι, με την υποστήριξη των συμπαικτών μου και των οπαδών».