Η Τσέλσι ανακοίνωσε τον Τζάκσον - Συμβόλαιο μέχρι το 2031 για τον 22χρονο

Νίκολας Τζάκσον

i

©PrtScr twitter

Η Τσέλσι ανακοίνωσε τον Τζάκσον - Συμβόλαιο μέχρι το 2031 για τον 22χρονο

Κώστας Τσιακλής 22:08 - 30.06.2023

Η Τσέλσι ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκολας Τζάκσον από τη Βιγιαρεάλ. Ο 22χρονος υπέγραψε οκταετές συμβόλαιο.

Η Τσέλσι ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκολας Τζάκσον από τη Βιγιαρεάλ. Μάλιστα ο 22χρονος ποδοσφαιριστής υπέγραψε οκταετές συμβόλαιο και θα παραμείνει στο «Στάνφορντ Μπριτζ» μέχρι το 2031. 

Οι Λονδρέζοι είχαν μια πολύ κακή χρονιά και έμειναν εκτός Ευρώπης αφού τερμάτισαν στην 12η θέση της Premier League. Αυτό τους οδηγεί στην απόφαση να ξοδέψουν ξανά αρκετά χρήματα προκειμένου να βρουν λύσεις και να έχουν μια ανταγωνιστική ομάδα τη νέα σεζόν.

Ένας από τους παίκτες που θα μεταγραφεί στην Τσέλσι είναι ο Νίκολας Τζάκσον της Βιγιαρεάλ. Οι «μπλε» αποφάσισαν να ενεργοποιήσουν τη ρήτρα αποδέσμευσης του ποδοσφαιριστή και τον έκαναν δικό τους. Όπως επιβεβαιώνει ο δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Τσέλσι έβγαλε από τα ταμεία της 37 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Τζάκσον αγωνίζεται μόνιμα στην πρώτη ομάδα της Βιγιαρεάλ από το περασμένο καλοκαίρι (είχε κάποιες εμφανίσεις όταν βρισκόταν στην Β’ ομάδα. Τη φετινή σεζόν ο 21χρονος κατέγραψε 38 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 13 γκολ και πέντε ασίστ.

Σε εξέλιξη βρίσκονται επίσης και οι αποχωρήσεις από τους «μπλε». Νωρίτερα σήμερα η Μίλαν ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρούμπεν Λόφτους Τσικ, με την Τσέλσι να λαμβάνει 20 εκατομμύρια ευρώ. Τα 16 από αυτά είναι εγγυημένα ενώ τα υπόλοιπα τέσσερα εκατομμύρια θα δοθούν με τη μορφή μπόνους.

Πέραν του Άγγλου μέσου, την πόρτα της εξόδου έχουν περάσει ήδη οι Εντουάρντ Μεντί, Χακίμ Ζίγιεχ, Κάι Χάβερτς, Ματέο Κόβασιτς και Καλιντού Κουλιμπαλί. Πάντως οι αποχωρήσεις δεν θα σταματήσουν εκεί αφού θα αποχωρήσουν σίγουρα οι Μέισον Μάουντ, Θέσαρ Αθπιλικουέτα και Κρίστιαν Πούλισικ.

Ο πρώτος έχει συμφωνήσει με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οι Λονδρέζοι θα λάβουν περίπου 70 εκατομμύρια ευρώ. Ο Αθπιλικουέτα αναμένεται ότι θα αποδεσμευτεί και θα μείνει ελεύθερος ενώ ο Πούλισικ βρίσκεται στο στόχαστρο της Μίλαν.

Το πρόβλημα με την περίπτωση του Αμερικανού εξτρέμ είναι ότι η Μίλαν δεν θέλει να πληρώσει τα 25 εκατομμύρια ευρώ που ζητάει η Τσέλσι και για αυτό άλλωστε δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων. Πάντως ο ποδοσφαιριστής είναι ανοικτός σε αυτή την κίνηση.