Η Ρόμα θέλει δανεικό τον Γκρίνγουντ από τη Γιουνάιτεντ

Μέισον Γκρίνγουντ

i

Photo by Ash Donelon/Manchester United via Getty Images

Η Ρόμα θέλει δανεικό τον Γκρίνγουντ από τη Γιουνάιτεντ

Άγγελος Φραγκισκάτος 13:00 - 02.07.2023 / Ανανεώθηκε: 13:01 - 02.07.2023

Η Ρόμα θέλει να κάνει δικό της τον Μέισον Γκρίνγουντ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη μορφή δανεισμού, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της «Sun».

Η Ρόμα θέλει να αποκτήσει τον Μέισον Γκρίνγουντ με τη μορφή δανεισμού, σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Sun». Ο προπονητής των «τζαλορόσι» Ζοσέ Μουρίνιο επικοινώνησε με τον σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την ένταξή του στην ομάδα της Serie A.

Ο Γκρίνγουντ εξακολουθεί να βρίσκεται σε αναστολή καθώς οι υπεύθυνοι της Γιουνάιτεντ ερευνούν τη συμπεριφορά του μετά τη σύλληψή του τον Ιανουάριο του 2022, προκειμένου να καθορίσουν τα επόμενα βήματα. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής κατηγορήθηκε για απόπειρα βιασμού, εμπλοκή σε έλεγχο και καταναγκαστική συμπεριφορά και επίθεση. 

Ωστόσο, η αστυνομία επιβεβαίωσε τον Φεβρουάριο ότι ο Γκρίνγουντ «δεν αντιμετωπίζει πλέον ποινική δίωξη» καθώς η εισαγγελική υπηρεσία είχε αποσύρει όλες τις κατηγορίες. Επίσης το αγγλικό μέσο δημοσίευσε αποκλειστικές φωτογραφίες από την προπόνηση του Άγγλου, όπου ήταν μόνος του σε ένα γήπεδο σε δημόσιο αθλητικό κέντρο καθώς ετοιμάζεται να επιστρέψει πίσω στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Όμως ο Άγγλος επιθετικός πιστεύει ότι ένα νέο ξεκίνημα στη Γιουνάιτεντ είναι απίθανο, παρά τον προπονητή Έρικ Τεν Χαγ και αρκετούς συμπαίκτες του που του προσφέρουν υποστήριξη. Ο Μουρίνιο επικοινώνησε με τον παίκτη, προκειμένου να του προσφέρει μια δεύτερη ευκαιρία, εάν οι «κόκκινοι διάβολοι» αποφασίσουν να τον στείλουν δανεικό ή να ακυρώσουν το συμβόλαιό του. 

Οι συνέπειες των καταγγελιών για βιασμό κατά του Μέισον Γκρίνγουντ

Ο Μέισον Γκρίνγουντ, ο οποίος έπαιξε για τελευταία φορά με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Premier League στις 22 Ιανουαρίου 2022, είδε την ομάδα του να τον κάνει unfollow στα social media, όπως και τους συμπαίκτες του, ενώ εταιρείες όπως η Nike ή η EA Sports, αποφάσισαν να αφαιρέσουν το όνομα Γκρίνγουντ από το FIFA 22 και διέκοψαν επίσης τις επιχειρηματικές τους σχέσεις μαζί του. 

Το συμβόλαιό του Άγγλου επιθετικού λήγει το καλοκαίρι του 2025. Μέχρι στιγμής προπονείται ατομικά, καθώς η Γιουνάιτεντ διενεργεί δική της έρευνα για το συμβάν, ωστόσο το μέλλον του παραμένει ανοικτό.