Αρτέτα μετά από 231 εκατ. ευρώ που ξοδεύτηκαν: «Θα γίνουν κι άλλες μεταγραφές» (vid)

Μικέλ Αρτέτα

i

PrtScr

Αρτέτα μετά από 231 εκατ. ευρώ που ξοδεύτηκαν: «Θα γίνουν κι άλλες μεταγραφές» (vid)

Κώστας Τόπας 11:19 - 18.07.2023 / Ανανεώθηκε: 11:23 - 18.07.2023

Ο προπονητής της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα τόνισε το πόσο ευχαριστημένος είναι με τις αποκτήσεις των Ντέκλαν Ράις, Κάι Χάβερτς και Γιουριέν Τίμπερ, τονίζοντας ωστόσο πως οι μεταγραφές για τους «κανονιέρηδες» θα συνεχιστούν.

Ο Μίκελ Αρτέτα είναι ευχαριστημένος με την ταχύτητα με την οποία κινείται το διοικητικό συμβούλιο στη μεταγραφική αγορά και προειδοποιεί ότι ενδέχεται να έρθουν περισσότερες ενισχύσεις παρά το γεγονός ότι οι «κανονιέρηδες» είναι ο σύλλογος που έχει ξοδέψει τα περισσότερα χρήματα μέχρι στιγμής. 

Συγκεκριμένα, η Άρσεναλ έχει δαπανήσει 231,6 εκατομμύρια ευρώ, για να αποκτήσει τους Ντέκλαν Ράις (Γουέστ Χαμ/116,6 εκατ. ευρώ), Κάι Χάβερτς (Τσέλσι/75 εκατ. ευρώ) και Γιουριέν Τίμπερ (Άγιαξ/40 εκατ. ευρώ).

«Κάθε υπογραφή που έχουμε κάνει φέρνει ξεχωριστά πράγματα στην ομάδα», είπε ο Αρτέτα στους δημοσιογράφους ενόψει του φιλικού προετοιμασίας της Άρσεναλ εναντίον μιας ομάδας All-Stars της Major League Soccer (MLS) την Τετάρτη (19/07) στην Ουάσιγκτον.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι, όπως μπορείτε να φανταστείτε, έχουμε υπογράψει τους παίκτες που θέλαμε», αναγνώρισε ο Αρτέτα. «Τους υπογράψαμε σύντομα και άρχισαν να προσαρμόζονται στην ομάδα πολύ γρήγορα. Τώρα έχουμε λίγο χρόνο να προετοιμαστούμε και να τους δώσουμε την καλύτερη ευκαιρία να εκφραστούν με τον σωστό τρόπο».

Ερωτηθείς εάν θα μπορούσαν να υπάρξουν περισσότερες μεταγραφές πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος την 1η Σεπτεμβρίου, ο Αρτέτα είπε: «Θα το δούμε, υπάρχει ακόμα πολύς χρόνος στην αγορά και πολλές προσδοκίες σε ορισμένους από τους παίκτες μας. Θα είμαστε σε εγρήγορση, εκεί είναι ακόμα καιρός να κάνουμε πράγματα, υπάρχει ακόμα χρόνος για εξόδους, προφανώς. Είμαι σίγουρος ότι τα πράγματα θα αλλάξουν».