Ο Χάβερτς δέχθηκε «κράξιμο» από τους οπαδούς της Άρσεναλ επειδή δεν έβαλε ούτε ένα γκολ σε Cross and Volley Challenge (vid)

Κάι Χάβερτς

i

PrtScr

Ο Χάβερτς δέχθηκε «κράξιμο» από τους οπαδούς της Άρσεναλ επειδή δεν έβαλε ούτε ένα γκολ σε Cross and Volley Challenge (vid)

Κώστας Τόπας 11:47 - 19.07.2023

Ο Κάι Χάβερτς δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει κατά τη διάρκεια του Cross & Volley Challenge στην περιοδεία της Άρσεναλ στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Γερμανός διεθνής μεσοεπιθετικός άφησε τα «μπλε» της Τσέλσι και ντύθηκε στα «κόκκινα» της Άρσεναλ τον περασμένο μήνα σε μια συμφωνία αξίας 65 εκατομμυρίων ευρώ. Μετά το ντεμπούτο του για τον σύλλογο την περασμένη εβδομάδα, ο Χάβερτς κέντρισε τα βλέμματα πάνω του, αλλά όχι για... καλό λόγο.

Ο 24χρονος Γερμανός απέτυχε να πετύχει έστω ένα γκολ στην πρόκληση Cross & Volley Challenge, στην περιοδεία της νέας του ομάδας στις Ηνωμένες Πολιτείες, με αποτέλεσμα πολλοί φίλοι της Άρσεναλ να κρίνουν το αποτέλεσμα

Βέβαια, ο Χάβερτς έίχε εντυπωσιάσει στο παρελθόν στους «μπλε», σκοράροντας στον τελικό του Champions League κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά αυτό είναι ένα δυσοίωνο ξεκίνημα για τον επιθετικό μέσο. Τώρα, η Άρσεναλ θα αντιμετωπίσει τους All-Stars του MLS την Πέμπτη (20/07), καθώς ξεκινά η περιοδεία της προετοιμασίας της σεζόν στις ΗΠΑ, με αγώνες εναντίον της Μπαρτσελόνα και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ακολουθούν πριν από το τέλος του μήνα.